מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי מחזור מוקדםחסוי30/09/2008
שלום ממה נובע כאבי מחזור מוקדמים: 10 ימים לפני קבלת המחזור??? מחזור אחרון היה ב 6.9.08 מחזור כל 27,28,29 אני היום 3 ימים לפני המחזור ואני סובלת מכאבי מחזור ותחושה לקבל! קיימנו יחסים לפני הביוץ ביום הביוץ ואחרי האם יש עדיין סיכוי להריון למרות הכאבים והתחושה?... חום גוף על 36.9 וגם 37.0
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור מוקדם
רונית רוזנטל30/09/2008חסוי שלום,
יש סכוי שמדובר במחזור מתקרב
יחד עם זאת אולי בכל זאת קצת אופטימיות עוד מספר ימים?
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופטימיות הכרחית! בהצלחה!
יפעת צאיג30/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור
חסוי05/10/2008שלום! לצערי הרב קבלתי מחזור היום בבוקר תמיד במחזור הראשון אני סובלת מכאבים חזקים בבטן תחתונה באגן וברגליים אנימנסה כמעט שנתיים להכנס להריון עד עכשיו לא הצלחתי תמיד מנסה לקיים יחסים לפני ביוץ בזמן ביוץ ואחריה מה הסיבה שאני לא מצליחה להכנס להריון??? יש לי תכיפות במתן שתן וסחרחורת ותחושה כל הזמן למתוק! מה יש איזה שהוא בדיקה שאני צריכה לבצע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה לך לבדוק קנדידה
יפעת צאיג05/10/2008לעיתים כשיש קנדידה סמויה היא מונעת את האפשרות של כניסה להריון. טיפול תזונתי מתאים יכול מאוד לעזור לך. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)