מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשה ורודהcarol02/10/2008
בוקר טוב. הזרעה בתאריך 18-9 בטיפול מונוגון אני 15 יום אחרי הטיפול ועדיין לא קיבלתי מחזור. בדיקה ביתית לפני יומיים הראתה לי פס מאוד בהיר יש לי כאבי חזה מה שלא היה לי אף פעם ותחושות של לפני מחזור. אבל מה שמדאיג זה שיש לי לפחות פעמיים ביום הפרשה ורודה וזה רק כשיש הפרשה כי בימים האחרונים בקושי שיש הפרשות. האם זה אומר שכן צריך להגיע המחזור? או שיש עדיין סיכוי? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה ורודה
רונית רוזנטל02/10/2008CAROL יקרה,
בוודאי שיש סיכוי לטוב...
לדעתי טוב יותר לבצע בדיקת דם להריון שבועיים לאחר לקיחת מלקיחת המבייץ
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת בטא
carol02/10/2008רונית תודה על התשובה. הכן עשיתי בדיקת דם והתוצאה היא 33 iu/l הבנתי שזה חיובי אבל גם שזה נמוך מידי ויכול להיות הריון כימי..... ואני גם מפחדת כי יש לי מידי פעם הפרשה חומה ורודה . את יכולה להגיד לי אם הכן יש בעיה? תודה מראש קרול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת בטא
רונית רוזנטל02/10/2008הי,
תוצאה ראשונה כפי שתארת בהחלט אומרת שיש התחלה
תני בבקשה צאנס...
עשי בעוד יומיים עו ד פעם והתעודדי
.
חבל לקחת את הענין בזו הצורה.
חשיבה חיובית מביאה לתוצאות חיוביות
אז קדימה
הרם הראש ישר הגב כי על הארץ אין זהב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימומים
carol03/10/2008אז לצערי הרב קמתי בבוקר עם כאבים חזקים בגב התחתון ועם כאבי בטן נוראיים,הבנתי שזהו משהו לא בסדר.... וככה זה באמת היה,עם הרבה דימומים. עכשיו זה רק לצפות לטיפול הבא ולהיות אופטימית.... בכל אופן תודה רבה לכן ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)