הפרשה ורודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשה ורודה
    carol
    02/10/2008

בוקר טוב. הזרעה בתאריך 18-9 בטיפול מונוגון אני 15 יום אחרי הטיפול ועדיין לא קיבלתי מחזור. בדיקה ביתית לפני יומיים הראתה לי פס מאוד בהיר יש לי כאבי חזה מה שלא היה לי אף פעם ותחושות של לפני מחזור. אבל מה שמדאיג זה שיש לי לפחות פעמיים ביום הפרשה ורודה וזה רק כשיש הפרשה כי בימים האחרונים בקושי שיש הפרשות. האם זה אומר שכן צריך להגיע המחזור? או שיש עדיין סיכוי? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשה ורודה

הוספת תגובה

• הפרשה ורודה

רונית רוזנטל
    02/10/2008

CAROL יקרה,

בוודאי שיש סיכוי לטוב...
    לדעתי טוב יותר לבצע בדיקת דם להריון שבועיים לאחר לקיחת מלקיחת המבייץ
    בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת בטא

carol
    02/10/2008

רונית תודה על התשובה. הכן עשיתי בדיקת דם והתוצאה היא 33 iu/l הבנתי שזה חיובי אבל גם שזה נמוך מידי ויכול להיות הריון כימי..... ואני גם מפחדת כי יש לי מידי פעם הפרשה חומה ורודה . את יכולה להגיד לי אם הכן יש בעיה? תודה מראש קרול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת בטא

רונית רוזנטל
    02/10/2008

הי,
    תוצאה ראשונה כפי שתארת בהחלט אומרת שיש התחלה
    תני בבקשה צאנס...
    עשי בעוד יומיים עו ד פעם והתעודדי
    .
    חבל לקחת את הענין בזו הצורה.
    חשיבה חיובית מביאה לתוצאות חיוביות
    אז קדימה
    הרם הראש ישר הגב כי על הארץ אין זהב.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימומים

carol
    03/10/2008

אז לצערי הרב קמתי בבוקר עם כאבים חזקים בגב התחתון ועם כאבי בטן נוראיים,הבנתי שזהו משהו לא בסדר.... וככה זה באמת היה,עם הרבה דימומים. עכשיו זה רק לצפות לטיפול הבא ולהיות אופטימית.... בכל אופן תודה רבה לכן ושבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה