מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת זרע, הזרעה ואיקקלומיןדנית16/10/2008
שלום לכן יקירות, בעלי (37) ואני (35) מנסים כשנה להכנס להריון שלישי.(שניים קודמים טבעיים) המחזורים שלי פחות או יותר סדירים (24-25 יום) ובמחזורים הקודמים נצפו זקיקים שהתפתחו לגודל טוב. בעלי עשה שתי בדיקות זרע ששתיהן היו בעלות תוצאות כמעט זהות:מורפולוגיה גרועה- 3% תקינים וכן כמות מועטת ותנועה איטית הרופא נתן לי איקקלומין והציע לעשות הזרעה אך לצערי נמצא כרגע בחו"ל. שאלתי: המחזור שלי הוא 25 יום. מתי אני אמורה לקחת אתהכדור הראשון של האיקקלומין? מתי אני אמורה להתחיל לעשות מעקב זקיקים? בדיקות דם? האם ניתן לעשות את הבדיקות האלה גם במוקד או קופת חולים רגילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת זרע, הזרעה ואיקקלומין
רונית רוזנטל16/10/2008דנית יקרה,
הוראות ללקיחת התרופה את צריכה לקבל מהרופא המטפל
לכן חפשי רופא מחליף שיוכל לעזור
אנולא אמורות להחליף רופא בזה הפורום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעות
יפעת צאיג16/10/2008מחקרים דשים מראים שאם הגבר לוקח גם הוא חומצה פולית המורפולוגיה משתפרת ובכלל יעוץ נטורופתי תזונתי מאוד עוזר.בנוסף יש את השיטה של ברטוב שיש לה תוצאות טובות. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)