מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאילנה16/10/2008
שלום וחג שמח, אני ובעלי מנסים שנה להכנס להריון. לי יש בעיה של שחלות פוליציסטיות, ולבעלי ,כהתגלה מאוחר, בעית זרע. תוך שנה היו לי 4 ביוצים, שלצערינו לא הסתיימו בהריון. פעמיים לקחתי איקאקלומין, ולאחר מכן אוביטרל והזרעה. עוד חודש איקאקלומין סתאם, שהוביל לביוץ(ניסינו בצורה טבעית). ובפעם רביעית לאחר דיקור א.ס. הראה שאני אחרי ביוץ. לבעלי בעיה בנפח(0.5) ובמורפולוגיה (9%). רציתי לשאול: 1. האם יש אנשים שההזרעות באמת עוזרות להם והן מביאות להריון? 2. אולי כדאי לעשות משהוא אחרי ההזרעה כדי לשפר את הסיכוי להריון? לשטות איזה שהם ויטמינים? כל דבר אחר? 3. מה אפשר לעשות כדי לשפר(וגם לשמור אח"כ) את איכות הזרע של בעלי? ויטמינים? שמעתי כאן שיש ערכות מסוימות. אולי תזונה? צמחים איזושהם? תודה רבה מראש על תשובתכם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
רונית רוזנטל17/10/2008אילנה שלום,
האבחון דבר חשוב ביותר
אם קיימת בעיית ביוץ ואיתה גם בעיית זרע רצוי ללכת לרופא מומחה שיעקוב
ויתזמן.
הזרעות אכן עוזרות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
יפעת צאיג18/10/2008הי אילנה,
הזרעות אכן עוזרות. שחלות פוליציסטיות בד"כ באות עם רגישות לאינסולין וניתן לטפל בהן בכמה שיטות: תזונה סוכרתית מאוזנת הניתנת ע"י נטורופתית, טיפול תרופתי על ידי רופא נשים כמו גלוקופז', דיקור סיני מאוד עוזר וגם תוסף תזונה כמו אנגליק או דונג קוואי.
לגבי בעיות הזרע אכן הזרעות יכולות לשפר את הסיכוי וגם שינוי תזונתי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בהמשך לתשובה
אילנה19/10/2008שלום רב, תודה רבה על התשובות! יש לי שחלות פוליציסטיות ללא בעית אינסולין. בבדיקת האינסולין הוא היה קצת נמוך מהנורמה. הייתי אצל נטורופטית והיא נתנה לי תזונה, אני ככל שאני יכולה ממשיכה לפיה, אבל בינתיים התוצאות עוד לא באו עד הסוף... ב-04-10 היה מחזור טבעי אחרי דיקור, 14.10 אחרי דיקור , שאני עושה כל שבוע, עשיתי א.ס. שהראה שאין זקיקים, אלא רק זקיקים קטנים מרובים. יש אולי עוד דרך לטפל בבעיה שלי? אני רוצה מאוד ביוצים ומחזורים טבעיים ללא תרופות. תודה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה מאוד יכול לקחת המון זמן
רונית רוזנטל20/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורך טיפול
יפעת צאיג21/10/2008נראה לי שאת אכן בדרך הנכונה. טיפול טוב של דיקור ונטורופתיה צריך להראות תוצאות בטווח של בין שלושה לארבעה חודשים. דורש סבלנות אבל משתלם. בנוסף נסי לשאול את הרופא על גלוקופז' שזו תרופה שנועדה לסכרת אך ברוב המקרים היא מסדרת את הביוץ. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)