משפחה מסורתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משפחה מסורתית
    דנה
    08/07/2007

המשפחה שלי היא משפחה מסורתית וההורים שלי מחכים לנכדים כבר מאז שאני בת 17 בערך. התחתנתי לפני שנה ומאז הלחץ עלה. לא הצלחתי להיכנס להיריון והתגלה שיש לי בעיות פוריות. אני לא ידעת אם כדאי להגיד את זה להורים או לא. אני לא רוצה להסתיר מהם אבל גם לא רוצה שיתערבו לי בחיים עוד יותר וינסו לגרור אותי לכל מיני טיפולים שאני לא רוצה (הם מאמינים ברבנים ואני לא כל כך), גם עכשיו שאני לא מספרת הם מציקים לי כל הזמן ואני לא יודעת איך יהיה יותר גרוע, אם הם ידעו או לא. אני גם פוחדת שהם ינסו להאשים את בעלי ובסוף יהיה ריב גדול של כל המשפחה. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משפחה מסורתית

הוספת תגובה

• משפחה ופריון

יפעת צאיג
    09/07/2007

הי דנה,
    השאלות שאת מעלה הן לא בעייה רק של משפחות מסורתיות אלה של כולם. השיתוף בנושא לדעתי חשוב כדי להקל על התהליך ולקבל תמיכה רגשית, למרות זאת אין לי ספק שרק את יודעת מה הכי טוב עבורך ויעזור לך להתמודד עם המצב. טיפולי פוריות עלולים לקחת זמן והשאלה האם תוכלי לעמוד בלחץ מבלי לספר להם כל הזמן הדרוש. במידה ולא אולי כדאי לספר להם כבר עכשיו ולהסביר איך את רוצה שיתמכו ויעזרו לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה