בעייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעייה
    יעל
    24/10/2008

שלום רב, אני בת 30 ,בריאה עם מחזור סדיר,כבר שנתיים אנו מנסים להביא ילד,עשינו כל הבדיקות הכל תקין,לבעלי יש רק בעייה במורפולוגיה (8%) ,הרופאים אמרו שזה לא קריטי ואני יכולה להכנס לבד להריון עם נתונים כאלה.ניסינו פעמיים הזרעה,פעם עם אקאקלומין ופעם נוספת עם אוביטרן,לא הצליח,עכשיו אני לפני טיפול הזרעה שלישי,הבעייה היא במצב הנפשי שלי,כל חודש היסטריות ובכי עם קבלת המחזור ,אני לא מצליחה להתמודד עם המצב הנפשי שלי,והמצב הולך ומחמיר כל חודש. האם יש אולי איזה טיפים להתמודדות עם מצבים כאלה ? האם זה בכלל מצב נורמאלי ששני אנשים בריאים לא מצליחים להביא ילד למשך שנתיים ? או בכל זאת הבעייה במורפולגיה אצל בעלי משפיעה ? אודה מאוד לתשובתכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעייה

הוספת תגובה

• בדיקות נוספות

יפעת צאיג
    24/10/2008

הי יעל,
    לפעמים הריון לא נקלט בעקבות תפקוד של מערכות נילוות כמו: קנדידה, בעיות תפקוד של הקיבה, מחלות תורשתיות שדורשות התייחסות כמו קרישת דם וכו'. אין ספק שהמצב בנפשי הוא גורם משמעותי בקליטת הריון. יש דרכים נוספות לעזור לגוף להתמודד עם המצב הנפשי ועם קליטת הריון. אני ממליצה לך להעזר בטיפול שיחתי שיתן לך מקום בו תוכלי לפרוק את המתחים ולהתחזק. מעבר לכך גם דיקור תורם לקליטת הריון ויש לו אפקט מרגיע, ובנוסף הייתי ממליצה לך לבדוק תפקוד מערכתי כדי לעזור לגוף לקלוט הריון. בהצלחה. יפעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליפעת שאלות נוספות

יעל
    24/10/2008

שלום שוב, תודה על התשובה המהירה,יש לי שתי שאלות נוספות -האם יש לך קבוצות תמיכה להמליץ לי,אני גרה באיזור המרכז ? דבר נוסף-האם טיפול של דיקור סיני אפשר לשלב עם טיפולי פוריות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמיכה

יפעת צאיג
    25/10/2008

הי יעל,
    כרגע אין לי קבוצת תמיכה ואני יודעת שגם קשה למצוא קבוצה עקב התנודתיות במצב הרוח של מטופלות פריון אך אני ממליצה לך לשאול בקופת חולים ואם את לא מוצאת אל תתיאשי ופני ליעוץ אישי שגם הוא עוזר מאוד.
    דיקור סיני מומלץ לשלב בטיפולי פוריות אך רצוי להזהר ולטפל רק אצל מטפל שמכיר היטב את טיפולי הפוריות והתרופות ההורמונאליות כדי שידע לשלב בינהם בצורה אפקטיבית.
    בכל אופן אל יאוש ותאזרי כוחות לכיוון הפתרונות. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה