רוצה לשתף ולהתייעץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה לשתף ולהתייעץ
    ים
    25/10/2008

שלום, אני ובעלי מנסים מזה קרוב לשנתיים להיכנס להריון, אך יש כמה גורמים שמקשים עלינו 1. שנינו עובדים משמרות. 2. בעלי נעדר מהבית רוב השבוע, כייון שעובד רחוק מהבית. 3. החשק שמיני שלי ממש לא משהו. אז אני משתדלת לזהות את הביוץ ע"י מקלונים ואנו מקיימים לרוב יחסים סביב יומיים שלולשה של הביוץ. הופניתי למרפאת ביוץ וטרם קיבלתי תור להתחלת הבירור, ולא הכי נעים לי לשתף את המטפל שאקבל בפרטים הנ"ל. האם יש אפשרות להתחיל מייד בזריקות או בהזרעה ולדלג על הבדיקות ? איך לדעתכם יגיב הרופא ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה לשתף ולהתייעץ

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בבקשה.

ים
    25/10/2008

האם יש אפשרות לפנות למרפאת פוריות פרטית? היכן יש כזה בצפון? והאם הם עובדים עם ככלית מושלם? ומה ההבדל בין מרפאה פרטית (אם קיימת כזו) לבין ביה"ח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיית ביוץ

רונית רוזנטל
    25/10/2008

ים שלום,
    אבחון חשוב ביותר .
    בעיות מעיין אלו שאת מעלה כאן ,רואים הרבה במרפאתנו.
    נסי ל"אסוף" את עצמך לא להתבייש ולגשת ולספר לרופא את כל האמת.
    לדעתי האמת היא הנכונה ביותר ואף תקל על הטיפול.
    בקשר לרופאים פרטיים - קיימים אך לפחות בתחילה אולי תלכי לרפואה ציבורית?
    אין כל צורך וישנן מרפאות נהדרות ורופאים נהדרים בצפון
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות

יפעת צאיג
    25/10/2008

הי ים,
    אכן האבחון הוא החלק העיקרי בטיפול טוב. וכדי לבצע אבחון נכון חשוב לשתף בכל הפרטים כדי לתת לך טיפול שמתאים למגבלות שלך ושלכם. קל מאוד לגשת לרפואה פרטית אך אני מציעה לך לפחות את הבדיקות הראשוניות לבצע במרפאה ציבורית כדי לחסוך עלויות. ממליצה לך קודם כל לבצע בדיקות הורמונאליות ובדיקת זרע כדי לדעת האם יש טעם להמשיך לנסות באופן טבעי או לגשת לאפשרויות נוספות. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודה לכן על העצות המעולות

ים
    26/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה