מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה לשתף ולהתייעץים25/10/2008
שלום, אני ובעלי מנסים מזה קרוב לשנתיים להיכנס להריון, אך יש כמה גורמים שמקשים עלינו 1. שנינו עובדים משמרות. 2. בעלי נעדר מהבית רוב השבוע, כייון שעובד רחוק מהבית. 3. החשק שמיני שלי ממש לא משהו. אז אני משתדלת לזהות את הביוץ ע"י מקלונים ואנו מקיימים לרוב יחסים סביב יומיים שלולשה של הביוץ. הופניתי למרפאת ביוץ וטרם קיבלתי תור להתחלת הבירור, ולא הכי נעים לי לשתף את המטפל שאקבל בפרטים הנ"ל. האם יש אפשרות להתחיל מייד בזריקות או בהזרעה ולדלג על הבדיקות ? איך לדעתכם יגיב הרופא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת בבקשה.
ים25/10/2008האם יש אפשרות לפנות למרפאת פוריות פרטית? היכן יש כזה בצפון? והאם הם עובדים עם ככלית מושלם? ומה ההבדל בין מרפאה פרטית (אם קיימת כזו) לבין ביה"ח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית ביוץ
רונית רוזנטל25/10/2008ים שלום,
אבחון חשוב ביותר .
בעיות מעיין אלו שאת מעלה כאן ,רואים הרבה במרפאתנו.
נסי ל"אסוף" את עצמך לא להתבייש ולגשת ולספר לרופא את כל האמת.
לדעתי האמת היא הנכונה ביותר ואף תקל על הטיפול.
בקשר לרופאים פרטיים - קיימים אך לפחות בתחילה אולי תלכי לרפואה ציבורית?
אין כל צורך וישנן מרפאות נהדרות ורופאים נהדרים בצפון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות
יפעת צאיג25/10/2008הי ים,
אכן האבחון הוא החלק העיקרי בטיפול טוב. וכדי לבצע אבחון נכון חשוב לשתף בכל הפרטים כדי לתת לך טיפול שמתאים למגבלות שלך ושלכם. קל מאוד לגשת לרפואה פרטית אך אני מציעה לך לפחות את הבדיקות הראשוניות לבצע במרפאה ציבורית כדי לחסוך עלויות. ממליצה לך קודם כל לבצע בדיקות הורמונאליות ובדיקת זרע כדי לדעת האם יש טעם להמשיך לנסות באופן טבעי או לגשת לאפשרויות נוספות. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לכן על העצות המעולות
ים26/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)