המלצה להמשך טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה להמשך טיפול
    נ. כהן
    26/10/2008

נשואה 4 שנים , ללא ילדים. כשנה וחצי ואני ובעלי מנסים להרות. לפני כ10 חודשים התחלנו בבדיקות (ב.זרע ופרופיל הורמונלי - תקינים) בפברואר: טבעי- זקיק 22, במרץ: טבעי - זקיק 18, באפרילי:איקקלומין: זקיק 19, במאי - טבעי: זקיק 18 , ב1 ביוני : איקקלומין- זקיקים קטנים בלבד + החזר ציסטי 29*31 מ"מ ב29 ביוני: איקקלומין : בצד ימין: זקיקים קטנים. בשמאל: 13, 23, 27 מ"מ+ זריקת אוביטרל. ב 29 ביולי: איקקלומין: זקיקים קטנים בלבד+ ציסטה 33*44 בשחלה שמאלית התכנון היה לעשות הזרעה - אך לא התקיים כי לא נצפה ביוץ. ב 5 באוגוסט : זקיק 16 + זקיקים קטנים +ציסטה בשחלה ימנית 34*41 ולאחר יומיים רק זקיקים קטנים + ציסטות בשחלה שמאלית 32*51 , 18*26 , 10*18 . שאלות: ממה נובעת תופעת הצ'יסטות? האם יש ממה לחשוש? האם ניתן להיקלט גם כאשר ישנן ציסטות? האם ניתן לבצע הזרעה במצב זה? מה צריך להיות גודל הזקיקים ביום הביוץ- כדי לבצע הזרעה? ב 3 החודשים האחרונים, לא זיהיתי ביוץ בבדיקות ביתיות (בחודשים קודמים - כן) - האם ייתכן שאינני מבייצת? שני מחזורים עשיתי הפסקה (בשביל הנפש, להירגע וגם טסתי לחו"ל, לנופש פעמיים בחגים) כעת אני ממשיכה ב טיפול, הרופא המליץ על גונאל-אף 37.5 למשך 5 ימים, ואז אוביטרל והזרעה. האם ישנם בדיקות נוספות שאתן ממליצות לבצע או טיפול שונה? (אני גם עושה דיקור סיני ושיאצו) תודה , וסליחה על ההודעה הארוכה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה להמשך טיפול

הוספת תגובה

• המלצה להמשך טיפול

רונית רוזנטל
    26/10/2008

נטלי שלום,
    לדעתי חשוב ביותר לאבחן ולטפל כמו שצריך.
    ציסטה לכאורה לא מפריעה אך כשנשארת זמן ממושך צריך לעשות עם זה משהו.. שאלי את הרופא.
    ערכות הביוץ לא תמיד מדוייקות לכן הייתי מציעה מעקב מסודר ע"י רופא.
    לדעתי מינון ההזרקות שניתן לך זו רק תחילת הדרך לאחר 5 ימים צריכה לבצע מעקב ואז רואים כיצד ממשיכים...

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

נ. כהן
    26/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה