רוצה תינוק/ת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה תינוק/ת
    מיקה
    09/07/2007

שלום רב
    שמי יעל אני בקירוב בת 36 אמא לילד בן- שנתיים וחצי , שנתיים וחצי בעלי ואני מנסים להכנס להריון אך ללא הצלחה. בעלי ואני עשינו את כל הבדיקות האפשריות והתוצאות מעולות. כיום אני נמצאת לאחר המחזור השני של זריקות אוויטרול עדיין ללא הריון. האם יש אפשרויות נוספות היות והזמן עובר מהר והעצבים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה תינוק/ת

הוספת תגובה

• אפשרויות נוספות

יפעת צאיג
    09/07/2007

הי יעל, אנני מבינה את גורם הלחץ בו את נמצאת ואכן יש אפשרות לעזור לתהליך ולשפר את האחוזים להשגת הריון. אני ממליצה לך לקרוא מחקרים בנושאי תזונה ודיקור סיני לשיפור הכניסה להריון ותמיכה בטיפולים. אני מצרפת לך לינק למחקרים בנושא לעיונך. http://www.pirion4u.co.il/index.php?type=get_page&page_data[id]=5528&page_type=1&cookie_lang=he&the_session_id=cb11bb64bd47d21f00168ee64cbe0fb8

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, המלצה ?

מיקה
    10/07/2007

יפעת שלום
    תודה רבה על התיחסותך לשאלתי, כמו- כן אודה לך אם תוכלי להמליץ על מטפלים בדיקור סיני שיכולים לעזור. ברצוני לציין כי לפני הלידה ביצעתי שני טיפולים של דיקור סיני כאשר לאחר הטיפול השני כשעה מסיומו היתה לי ירידת מים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליפעת צאיג יש מרכז לפריון

גלי
    11/07/2007

ויש בו גם מטפלים אלטרנטיבים מומחים בתחום הפריון וגם תמיכה נפשית. תיכנסי לאתר שלה. יש שם הרבה מידע בנושא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה