בדיקת זרע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת זרע
    ענת
    27/10/2008

בעלי עשה שתי בדיקות זרע, שבשתיהן התשובה שהתקבלה הייתה שלא נמצאו בכלל תאי זרע. מאז הוא מתרחק ממני, בקושי מדבר איתי, הולך לישון מוקדם לא משתף איתי פעולה. ורק עוזר לאמא שלו. כשאני זקוקה לו או כשאני מבקשת ממנו עזרה, הוא מסרב. כשאני חוזרת מהעבודה הבייתה, הוא לא יושב ומדבר איתי בד"כ הוא רואה טלויזיה והולך לישון. מה לעשות כדי שהוא יתקרב אלי, ידבר איתי והקשר שלנו יהיה כמו קודם. תודה ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת זרע

הוספת תגובה

• בדיקת זרע

רונית רוזנטל
    27/10/2008

ענת שלום ,
    ממליצה ללכת להתייעץ עו"ס, מטפלת זוגית
    קשה מאוד לתת עצות מרחוק.
    אני אישית מאוד מאמינה בכוון של לשבת ולדבר, נסי אולי יעזור.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התמודדות

יפעת צאיג
    27/10/2008

לפי מה שאת מתארת נראה שבעלך נמצא במשבר. התמודדות מאין זה מקבילה לאובדן. אובדן העתיד שהו תכנן לעצמו, ההמחשבות על היותו אב, מציאת פתרונות, התמודדות בזוגיות שבה תוכניות העתיד אינן בטוחות. אין ספק שבמצב זה בטחונו נפגע וגם בטחונו בעצמו ובקשר. אין נוסחה להחזרת הקרבה, אני מציעה לכם ללכת לטיפול זוגי כדי להתמודד עם המשבר. המשבר הוא משותף כמו כן גם עתידכם נסי לדבר איתו על ההתמודדות ובררי האם הוא רוצה ללכת לבד או ביחד. בכל מקרה נסי להבהיר לו את תחושת ה"יחד" וטפלו לפני שהמרחק יגדל. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להבין

1970
    17/11/2008

בעלי שיש לו אותה בעיה רפואית כנראה גם היה בדכאון קשה מאד אולם לצערי הכל טמון בך ובמה שאת משדרת. אני מוכנה לייעץ לך אומרים לפעמים שאין חכם כבעל נסיון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות בזרע

ענת
    18/11/2008

הוא מתרחק ממני מאוד. אנחנו עובדים בשעות שונות, הוא בבוקר ואני אחה"צ, כך שאני חוזרת הבייתה בערב, הוא כבר עייף רואה טלויזיה והולך לישון. אני צריכה לבקש ממנו המון, עד שהוא מסכים לעשות משהו בשבילי. הוא בקושי מדבר איתי. אבל, למשפחה שלו הוא הולך, הוא יותר קרוב אליהם מאשר אליי. כשאמא שלו מתקשרת, שהיא רוצה משהו ממנו הוא ישר רץ. אבל, כשאני מבקשת, הרבה פעמים הוא לא מגיב, או שהוא מסרב. מה לעשות? איך לגרום לו להתקרב אליי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל צריך לבדוק ממה נובעת הבעיה

1970
    19/11/2008

זה המייל שלי [email protected] תכתבי לי אני אענה לך במייל קצת קשה לי לעזור לך ככה אשמח לתרום לך מנסיוננו וגם שאלתי את בעלי אתמול מה אפשר לעשות ואיך לעזור. מקווה שאעזור לכם. הבעיה יכולה להיות ממליון סיבות לאו דווקא כאלו שאין מה לעשות דווקא הרפואה מתקדמת. השאלה גם מה עשיתם עד היום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה