מחזור וביוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור וביוץ
    חסויה
    28/10/2008

שלום רב!! אני סובלת מבעיית ביוץ. הפסקתי גלולות לפני כשנה ומאז לא קיבלתי מחזור באופן טבעי. כנראה על רקע שחלות פוליציסטיות (זקיקים קטנים רבים, מעט אקנה ושיעור שהופיעו עם הפסקת הגלולות). קיבלתי איקקלומין שלא עזר עומדת להתחיל טיפול נוסף. מאוד מוטרדת!! קראתי בפורום המלצה לדיקור ולתזונה סוכרתית. האם תוכלו להמליץ לי על מדקר באיזור ראשל"צ? האם דיאטנית של קופ"ח תוכל לתת לי מענה לגבי התזונה ? תודה רבה מראש!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור וביוץ

הוספת תגובה

• לצערי

יפעת צאיג
    28/10/2008

לצערי אין לי המלצה אך תדאגי להעזר במטפלים שמבינים בפוריות והתהליך ההורמונאלי כדי לההגיע לתוצאות טובות. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדקר בראשון

קרן
    29/10/2008

במרפאת פינסקר של קופ"ח כללית יש מדקר בשם יוסי. אני עשיתי אצלו דיקור, היו תוצאות. אבל צריך הכל ביחד, גם תזונה, פעילות גופנית וכו'. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה