התלבטות ועזרה! בבעית פוריות ופתרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות ועזרה! בבעית פוריות ופתרון
    s
    09/07/2007

היי לכולם,
    אני בת 36 מחפשת פתרון נכון להביא ילד לעולם, אני אחרי מחלה/סינדרום סרטני אשר גזר עלי להיפרד מהשחלות, אך הרחם עדין קיים ואני שומרת עליו. מה שנותן את האופציה ללדת, ולגדל בבטני עובר שיהי הילד שלי לכל דבר....
    אני הקפאתי עוברים מתורם זרע לפני שלוש שנים, כיום אני רוצה ומוכנה לאמהות , אך מנסה למצוא מישהו שיהיה מוכן להביא איתי ילד, אך ללא זרעים / גנים שלו, כי יש לי את העוברים...החששות שלי הינם מה אומר לילדנה, מי האבא, אני יודעת שאולי יש כאלו שאין להם אפשרות להביא ילד מבעיות עקרות / גברים.
    ואולי הם יהיו מוכנים לחלוק איתי את האבהות. מה דעתכן, לא איכפת לי לקחת תרומת ביצית של מישהיא מחו"ל ולקחת זרע של בחור ולהביא ילד.
    למי שיכול לתת רעיון או לתמוך אני אשמח, אין לי בעיה לעשות את האימהות לבד, אך לפני הכל אולי וכדי שאמצא גבר שמעונין להיות איתי בתהליך.
    תודה רבה
    .....S......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אאממממממממ אני בטוחה שיש

גילי
    10/07/2007

אני בטוחה שיש גברים כאלו. חשבת פעם על קהילית ההומואים???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה