מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התלבטות ועזרה! בבעית פוריות ופתרוןs09/07/2007
היי לכולם,
אני בת 36 מחפשת פתרון נכון להביא ילד לעולם, אני אחרי מחלה/סינדרום סרטני אשר גזר עלי להיפרד מהשחלות, אך הרחם עדין קיים ואני שומרת עליו. מה שנותן את האופציה ללדת, ולגדל בבטני עובר שיהי הילד שלי לכל דבר....
אני הקפאתי עוברים מתורם זרע לפני שלוש שנים, כיום אני רוצה ומוכנה לאמהות , אך מנסה למצוא מישהו שיהיה מוכן להביא איתי ילד, אך ללא זרעים / גנים שלו, כי יש לי את העוברים...החששות שלי הינם מה אומר לילדנה, מי האבא, אני יודעת שאולי יש כאלו שאין להם אפשרות להביא ילד מבעיות עקרות / גברים.
ואולי הם יהיו מוכנים לחלוק איתי את האבהות. מה דעתכן, לא איכפת לי לקחת תרומת ביצית של מישהיא מחו"ל ולקחת זרע של בחור ולהביא ילד.
למי שיכול לתת רעיון או לתמוך אני אשמח, אין לי בעיה לעשות את האימהות לבד, אך לפני הכל אולי וכדי שאמצא גבר שמעונין להיות איתי בתהליך.
תודה רבה
.....S......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אאממממממממ אני בטוחה שיש
גילי10/07/2007אני בטוחה שיש גברים כאלו. חשבת פעם על קהילית ההומואים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)