מתי יודעים שאין ברירה אחרת?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתי יודעים שאין ברירה אחרת?
    טליה
    06/03/2007

אנחנו מנסים להכנס להריון כבר יותר משנה....לי יש מחזור הוא בסדר...ואף רופא לא ידוע מה גורם לבעיות הפוריות. אולי יכול להיות שאנחנו לא מקיימי מספיק סקס אולי זה בכלל משהו נפשי כי כל הבדיקות האלו הכניסו אותנו ללחץ דיי גדול. איך יודעים אם הגיע הזמן להתחיל טיפולי הפריה או שזה עיכוב זמני בלבד?

מה אני יכולה לעשות בשביל להכנס כבר להריון???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אופציות לכניסה להריון

יפעת צאיג
    06/03/2007

הדרך הטובה ביותר לבדוק אם אכן יש בעיות היא בדיקה של שני בני הזוג. לא ברור אם בן זוגך עשה בדיקת זרע והאם נמצא תקין. כדי להיכנס להריון מומלץ לקיים יחסי מין יום כן יום לא, סביב הביוץ שבמידה והמחזור סדיר הביוץ מתקיים ביום ה-14 למחזור. יש דרכים נוספות לשפר את הקליטה כמו יוגה לפריון שממריצה את מחזור הדם ומאזנת את המערכת ההורמונאלית. כמו כן יש גם טיפולים אלטרנטיבים מומלצים לפריון. על פי הרפואה זוג שמנסה מעל שנה מוגדר כבעיית פריון למרות שמכיוון שלא נמצאה סיבה לאי פריון הייתי מנסה קודם את הדרכים האלטרנטיביות ללא הורמונים זה עוזר אך דורש סבלנות. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה