שנתיים ממתינים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שנתיים ממתינים
    לימור
    16/07/2007

יפעת שלום,

אני ובעלי מנסים כבר כמעט שנתיים להיכנס להריון, היתה לי הפלה טבעית ביוני שנה שעברה ומאז כלום כלום, הבדיקות בסה"כ אומרות שבסדר, מחזור סדיר, ביוץ סדיר,בדיקת הזרע בסה"כ גם בסדר יש לפעמים חודש שיש יותרוחודש שקצת פחות, אני אחרי שתי הזרעות שעשיתי אצל רופאה פרטית על מחזור טבעי + זריקה אחת 48 שעות לפני ביוץ ועוד פעם אחת על מחסור טבעי דרך קופ"ח ואתמול עשינו הזרעה פעם נוספת אחרי זריקות יומיות.
    אני יכולה לומר שאני כבר משתגעת, השיגעון מגיע בעיקר בכמה ימים שלפני המחזור שאני מפחדת ללכת לשירותים או כל הגוף כואב לי, בחודש האחרון אפילו שלשלתי כמה ימים לפני.
    כל הזמן אומרים רוגע רוגע, אני אומרת לעצמי שאני רגועה אני מנסה להעסיק את עצמי ושוב מגיעה האכזבה.
    את חושבת שיש משהו שאני צריכה לעשות?
    אשמח לקבל עצה, עידוד או סתם תמיכה.
    זה באמת מעודד לקרוא אתכל מהשכתוב בפורום.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שנתיים ממתינים

הוספת תגובה

• המתנה משגעת

יפעת צאיג
    16/07/2007

הי לימור, אני יודעת עד כמה ההמתנה יכולה להוציא מהדעת... בכל זאת בואי ננסה להתרכז בחיים הרגילים והשגרתיים אולי אפילו שינויים ודברים שתמיד רצית לעשות ובגלל הצפייה להריון לא עשית... בכל אופן אין ספק שככל שאנו עסוקות בזה יותר ככה אנו מרחיקות מאיתנו את היעד. כמו שתמיד אני אומרת בואי ננסה למצוא משהו שעושה לך טוב ומרגיע אותך. אני מאוד ממליצה על יוגה לפריון או טיפולים אלטרנטיבים מרגיעים שמצד אחד הם למען המטרה ומצד שני מהווים מקור מרגיע ומשפר סיכויי להתעברות. למרות הקושי דווקא בימים כשאת מרגישה שאת משתגעת כדאי לעשות משהו אחר ושונה מרגיל. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

לימור
    16/07/2007

האם יש באיזור הקריות/ חיפה יוגה לפריון ומה השוני משיעור יוגה רגיל? וגם לגבי טיפולים אלטרנטיבים שציינת?
    ב- 24/6 עשיתי טיפול הילינג האם הכוונה לזה?
    תודה רבה על התשובה המהירה זה באמת עוזר.
    תודה
    לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפולים

יפעת צאיג
    16/07/2007

יוגה לפריון אין באיזור הצפון, וההבדל בין יוגה לפריון ליוגה בכלל היא ההתיחסות המיוחדת למערכת הרבייה ולפן הנפשי. טיפולים אלטרנטיביים יכולים להיות בכל מיני סוגים גם הילינג למרות שאני פחות מכירה את תוצאותיו בתחום הפריון אבל יש טיפולים אלטרנטיביים שמוכח מחקרית שהם עוזרים כמו דיקור, רפלקסולוגיה, תזונה- נטורופתיה וכו'. אני מצרפת לינק שיש בו מחקרים על טיפולי פוריות וטיפולים אלטרנטיביים, מקווה שזה יעניק לך מידע רלוונטי נוסף.
    http://www.pirion4u.co.il/index.php?type=get_page&page_data[id]=5528&page_type=1&cookie_lang=he&the_session_id=5660e0d705196a71518f246fa61bc81b

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה