מנסה להכנס להריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנסה להכנס להריון
    חסוי
    24/11/2008

שלום יש לי בעיה , אני מנסה להכנס להיריון כמעט שנתיים נשואה 3 שנים בת 27 בעלי 32 יש לי בעיה גם שיש לי תכיפות במתן שתן כל 5 דק עשיתי ביקות תרביות לשתן תקין בדיקת אולסראסונד בטנית ייצא תקין אצל רופאת נשים גילתה פטרייה ופצעים בפנים היא נתנה לי אגיסטן נר קרם 3 ל 3 ימים וגם פלורג'ין אבל הבעיה היא לפני קיום יחסי מין אני מתפנה ועד כשמתחילים לקיים יחסי מין חוזר לי התכיפות ולא נוח לי האם זה עיקר הבעיה שלי שאני לא מצליחה להכנס להריון? האם יש איזה שהוא תרופה או בדיקה אשמח לדעת??? וגם אני סובלת מקור כל הזמן בחורף קשה לי להתחמם ו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מנסה להכנס להריון

הוספת תגובה

• ממליצה להתייעץ עם אורוגניקולוג

רונית רוזנטל
    24/11/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסוי שלום

יפעת צאיג
    25/11/2008

אני מציעה לך לעבור לתזונה המתאימה לקנדידה בתיקווה שזה יפתור לך את הבעיה ויעזור לך להכנס להריון. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה