מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשתאירנה27/11/2008
שלום אנחנו עם בעלי מנסים להיכנס להריון כשנה- אני בעלת שחלות פוליציסטיות ולכן אני לוקחת איקקלומין שיהיה לי ביוץ- אך לפני חודש אמרו לנו שיש בעיה עם זרע של בעלי- ריכוז נמוך- 13 % ותנועתיות נמוכה- על הבדיקת זרע נצוכה שמעתי מרופא שלי בטלפון- ואחרי חדשות כאלו הלכנו אליו להתייעץ כי לא ידענו בכלל מה זה השבחה- זה היה שוק- אך הרופא התנהג בצורה מאוד גסה , הוא דיבר איתנו לא יפה - כאילו אתם שואלים הרבה שאלות - אמר לנו לבוא אליו להשבחה בלי לעשות מעקב זקיקים) למרות ששמעתי שחובה לעשות מעקב זקיקים כדי לדעת בדיוק מתי הביוץ) . זה היה מאוד כואב שהוא זלזל בנו ואמרתי לבעלי שיותר אני לא הולכת לרופא הזה הבעיה שלי שהתחלתי כבר לקחת 2 כדורים איקקלומין- ואז בשבת זה כדור אחרון- ואין לי מושג מי יכול לעשות לי השבחה- שמעתי שהשבחה עושים במעבדה- אמרו לנו לבוא ביום חמישי ב 2 כי זה לוקח שעתיים בערך ואז לבוא לרופא קבעתי טור לרופא אחר שהוא רופא מומחה לבעיות פיריון וגם עובד בבית חולים כרופא בכיר- השאלה היא מתי בד"כ עושים השבחה? בבוקר? כמה זמן לוקח ? שעתיים? ותוך כמה זמן יש לנו להגיע לרופא אחרי השבחה? אם אני אמורה ללכת לרופא ביום רביעי למעקב- האם אני יכולה למחרת ללכת להשבחה בבית חולים או שמעכשיו יש לקבוע טור? ואם אני עושה השבחה כמה זה עולה? אני מצטערת על ריבוי שאלות פשוט אני מתוסכלת אני לא יודעת איפה אני עומדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת
רונית רוזנטל27/11/2008דנה יקרה,
רופאים טובים לא חסרים...
מעקבב עושים 2-3 ימים לאחר סיום האיקקלומין.
מאיזה איזור בארץ את? ומאיזו קופה?
מחכה לתשובות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אירנה02/12/2008תודה על התשובה אני מקופת חולים מכבי- גרה בחולון האם השבחה בבית חולים היא בתשלום? ומה הבדל גם בין השבחה בבית חולים לבין השבחה במרכז לפוריות תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רונית רוזנטל02/12/2008דנה שלום,
לפי מיטב ידעתי,
לפעולות המבוצעות בתוך מכבי לא ניתן אישור מחוץ לקופה.
אין הבדל מעבדת פוריות עושה אותה פעולה הן בבית חולים והן במרפאה עצמה
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)