מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרגישה כשלוןא.18/07/2007
מאז שגיליתי שיש לי בעיה להיכנס להריון אני מרגישה אפס. ניסינו לעשות את זה בדרך הטבעית ואחרי שזה לא הלך שנה הלכנו לבדיקות וגילינו שהבעיה אצלי. חוץ מהטיפולים שברור שמפריעים לי מאוד אני מרגישה כל הזמן לא שווה. כולן מצליחות להכנס להיריון בכזאת קלות ודווקא אני שתמיד הייתי יפה ומוצלחת והתחתנתי מהר והכל לא מצליחה לעשות את זה. ממש רע לי לקום בבוקר. אני מנסה להסתיר מכולם את איך שאני מרגישה ונראה לי שאני גם מצליחה, אבל כל הזמן רע לי ואני רק עושה הצגה בשביל כולם. איך אפשר להמשיך ככה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את לא אשמה
יפעת צאיג18/07/2007אני מש מבינה את הרגשתך אך צריך לחשוב בצורה הגיונית- לא עשית שום דבר רע!!!! ואם חס וחלילה זו הייתה מחלה מסוג אחר היית מרגישה יותר טוב עם עצמך ? בדרך כלל רוב הקושי ותחושת האפסיות נובעת מההתמודדות עם הסביבה, הבעל, המשפחה החברים וכו' ולפעמים צריך לדעת שדברים לא מסתדרים איך שאנחנו מצפים אבל הכי חשוב שהם יסתדרו בסוף. לא ציינת מה הבעייה אך 99% מהבעיות פריון פתירות וזה רק עניין של זמן, אז צריך להאחז בזה ולהאמין. דווקא בזבוז האנרגיה בהסתרה מתיש יותר. אבל אין לי ספק שההרגשה שלך היא אופיינית ורבות מהבנות שעוברות את התהליך מרגישות כך ולא בצדק. נסי לשתף ולהיות בטוחה בעצמך כי הדבר הטוב ביותר שאת עושה הוא לרצות להיות אמא ולתת מעצמך כך שכל הסיטואציה היא חיובית. מקווה שהצלחתי לחזק אותך. יפעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרגשה כשלון וזה לא נכון
כנרת18/07/2007זה ברור שזו לא אשמתך את בסך הכל נשואה טריה אני הייתי נשואה 10 שנים ולא היו לי ילדים והיום לאחר טיפלי פוריות יש לי שני בנים ולפני ארבעה חודשים נולדו לי תאומות לכן אסור להתייאש אל תדאגי היום לכל בעיה יש פתרון אבל חשוב ביותר שהגישה תהיה חיובית אני מאחלת לך הצלחה מכל הלב ובשורות טובות אמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת ממש לא כשלון
שיר03/08/2007את אולי הרבה דברים אחרים אבל בטח שאת לא כשלון, גם אני לפעמים מרגישה כמוך. אבל את חייבת להאמין שכל דבר טוב שווה לחכות עבורו. אני יודעת שזה לא מנחם שאומרים שהכול לטובה, גם לי קשה לקבל את זה אבל כדי לנסות ולהאמין. בזמן המתאים את תכנסי להריון ובטוח יהיה לך ילד מדהים ותראי שהכול שווה את זה. אני גם עדיין מחכה ומקווה כמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)