מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשה לי..תמר19/07/2007
שלום לכם,
יש לי ילדה(ראשונה) בת שנה ו-חצי . בזמן האחרון היא נהייתה עקשנית וממש ממש לא קלה..
זה בא לידי ביטוי בהתפרצויות זעם, עמידה על שלה לקבל הכל ומיד, כמעט ואסור לומר לה "לא".
אני ממש מרגישה שלא תמיד אני יודעת איך להגיב בסבלנות ואמפטיה. אני גם מודעת שזה גיל כזה..
אבל בכל זאת.. איך מתמודדים עם הסצנות ושומרים על קור רוח וגבולות נורמליים?
נהיה לי קשה מיום ליום..
אשמח לטיפ אפילו קטן.
יום נעים,רינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפ קטן
יפעת צאיג23/07/2007הי רינת, אני חושבת שלכל ההורים קשה בשלב הזה, ואנו מוצאים את עצמנו אומרים "לא" כל הזמן ונמצאים במאבקי כוחות. אני מציעה כל פעם שאומרים לה "לא" נסי לומר לה גם מה כן לדוגמא: "אסור לטפס על השולחן, אבל מותר לרכב על הסוס או לשחק עם...." נסי לא רק להתעלם מהסציאנה אלה להעלם מהמקום (כל עוד הוא לא מסכן את הילדה) ולהגיד שלא נעים לך להיות לידה כשהיא צועקת... חשוב להשתמש תמיד באותם ביטויים כי היא עדיין קטנה ויכולה להבין ביטויים מעטים. מקווה שעזרתי. יפעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליפעת
תמר23/07/2007תודה יפעת.
את ממש נחמדת.
עזרת,וזו לא הפעם הראשונה!
בהערכה,
מרינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)