קשה לי..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשה לי..
    תמר
    19/07/2007

שלום לכם,
    יש לי ילדה(ראשונה) בת שנה ו-חצי . בזמן האחרון היא נהייתה עקשנית וממש ממש לא קלה..
    זה בא לידי ביטוי בהתפרצויות זעם, עמידה על שלה לקבל הכל ומיד, כמעט ואסור לומר לה "לא".
    אני ממש מרגישה שלא תמיד אני יודעת איך להגיב בסבלנות ואמפטיה. אני גם מודעת שזה גיל כזה..
    אבל בכל זאת.. איך מתמודדים עם הסצנות ושומרים על קור רוח וגבולות נורמליים?

נהיה לי קשה מיום ליום..

אשמח לטיפ אפילו קטן.

יום נעים,רינת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשה לי..

הוספת תגובה

• טיפ קטן

יפעת צאיג
    23/07/2007

הי רינת, אני חושבת שלכל ההורים קשה בשלב הזה, ואנו מוצאים את עצמנו אומרים "לא" כל הזמן ונמצאים במאבקי כוחות. אני מציעה כל פעם שאומרים לה "לא" נסי לומר לה גם מה כן לדוגמא: "אסור לטפס על השולחן, אבל מותר לרכב על הסוס או לשחק עם...." נסי לא רק להתעלם מהסציאנה אלה להעלם מהמקום (כל עוד הוא לא מסכן את הילדה) ולהגיד שלא נעים לך להיות לידה כשהיא צועקת... חשוב להשתמש תמיד באותם ביטויים כי היא עדיין קטנה ויכולה להבין ביטויים מעטים. מקווה שעזרתי. יפעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליפעת

תמר
    23/07/2007

תודה יפעת.

את ממש נחמדת.

עזרת,וזו לא הפעם הראשונה!

בהערכה,

מרינת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה