3 ימי שלשול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 3 ימי שלשול
    חסוי
    27/12/2008

שלום מחזור אחרון היה ב 1.12.08 מחזור כל 27-31 מיום שני אני מרגישה לא טוב, חולשה בכל הגוף עייפות, כאב בטן דמוי מחזור, כאבים בביטמות מיום חמישי התחיל לי שילשולים משעות מוקדמות בבוקר עד הצהריים זה כבר 3 ימים ככה אני עדיין סובלת מחולשה, עייפות, קצת רגישות בפיטמות, כאבי מחזור כאב ראש סחרחורת גם כשאני רעבה לא מצליחה לאכול כלום! מה זה יכול להיות?? האם הגיוני שיש הריון? או סתם וירוס שתקף אותי???????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    3 ימי שלשול

הוספת תגובה

• ימי שלשול

רונית רוזנטל
    27/12/2008

חסוי שלום,
    מאוד לא נכון לעשות אבחנה בזו הצורה..
    חושבת שיש טעם לבצע בדיקת הריון בדם במידה ויהיה איחור
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור

חסוי
    28/12/2008

היי לצערי הרב קבלתי מחזור אתמול בלילה עם כאבים נוראיים בלתי נסבלים ועדיין גם היה שילשול, גם היום אני סובלת מכאבים חזקים מה זה יכול להיות?? האם יכול להיות שיש לי בעיות פוריות??? לא מצליחה לצאת מרוב כאבים, אני לא רוצה לקחת כדור כי זה לא עוזר הרבה מחזור אחרון היה ב 1.12.08 מחזור כל 27-31

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור

רונית רוזנטל
    30/12/2008

חסוי שלום,
    ממליצה לגשת ליעוץ רפואי
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה