מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 3 ימי שלשולחסוי27/12/2008
שלום מחזור אחרון היה ב 1.12.08 מחזור כל 27-31 מיום שני אני מרגישה לא טוב, חולשה בכל הגוף עייפות, כאב בטן דמוי מחזור, כאבים בביטמות מיום חמישי התחיל לי שילשולים משעות מוקדמות בבוקר עד הצהריים זה כבר 3 ימים ככה אני עדיין סובלת מחולשה, עייפות, קצת רגישות בפיטמות, כאבי מחזור כאב ראש סחרחורת גם כשאני רעבה לא מצליחה לאכול כלום! מה זה יכול להיות?? האם הגיוני שיש הריון? או סתם וירוס שתקף אותי???????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ימי שלשול
רונית רוזנטל27/12/2008חסוי שלום,
מאוד לא נכון לעשות אבחנה בזו הצורה..
חושבת שיש טעם לבצע בדיקת הריון בדם במידה ויהיה איחור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור
חסוי28/12/2008היי לצערי הרב קבלתי מחזור אתמול בלילה עם כאבים נוראיים בלתי נסבלים ועדיין גם היה שילשול, גם היום אני סובלת מכאבים חזקים מה זה יכול להיות?? האם יכול להיות שיש לי בעיות פוריות??? לא מצליחה לצאת מרוב כאבים, אני לא רוצה לקחת כדור כי זה לא עוזר הרבה מחזור אחרון היה ב 1.12.08 מחזור כל 27-31
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור
רונית רוזנטל30/12/2008חסוי שלום,
ממליצה לגשת ליעוץ רפואי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)