מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פוריות ותקיפה מיניתשלי30/12/2008
שלום !אני אישה נשואה ובילדותי עברתי גילוי עריות ומעשים מגונים , עברתי הרבה טיפולי פוריות וכולם לא הצליחו. החלום שלי הוא להביא ילד לעולם משלי ,וכדי לעשות זאת אני צריכה לעבור הפרית מבחנה ,תהליך שכבר עברתי 7 פעמים .אך הבעיה היא שבגלל טראומת הילדות שלי בכל פעם שאני עוברת טיפול הפריה אני חוזרת בחזרה אל העבר ומה שגורם לי לחרדות רבים לפני החזרת העוברים . איני יודעת כבר לאן לפנות ואיך אפשר לעבור טיפול של הפריה מבלי שאחד מהתהליכים יפריעו לי למהלך הטיפול. ואני אתן דוגמא בסיום השאיבה אני מקבלת נר נגד כאבים דבר שגרתי שלא ידעתי על כך ונעשה ממש לפני שאני מתעוררת ,אבל באחת הפעמים התעוררתי לפני והרגשתי ששמו לי משהו אך לא הבנתי מה זה דבר שגרם לי לטריגר רציני . אני כל כך מיואשת ולא יודעת מה לעשות . הזמן שלי בורח ... אשמח מאוד לקבל תשובה על כך ומה עושים במצב שכזה . שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוריות ותקיפה מינית
רונית רוזנטל30/12/2008שלי שלום,
מצטערת לשמוע על העבר.
ממליצה להתייעץ עם משהו שמתעסק בדברים מעין אלו.
אולי ביחידה שאת עוברת את הטיפולים יוכלו ליעייץ .
בכל מקרה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
שלי30/12/2008מה זאת אומרת לפנות ליחידת הטיפולים שבה אני מטפלת ? לא הבנתי את כוונתך.. האם את מתכוונת שעליי לדבר עם רופא הנשים שלי על מה שעברתי ואז אולי התיחסו אליי בצורה אחרת ? איני רוצה שרופא או היחידה שבה אני מטופלת להפריה חוץ גופית תדע שאני עברתי תקיפה מינית . איני רוצה לחשוף את עצמי בסיפור שלי . אין משהו או מישהו שאליו אפשר לפנות שיוכל לעזור לי ?!?! שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רונית רוזנטל30/12/2008אם כן ממליצה לפנות לגורם חיצוני שיוכל לעזור.
יכולה לכתוב לי מייל מפורט יותר ואנסה לעזור בדיקרטיות כמובן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקיפה מינית
יפעת צאיג31/12/2008במקרה של תקיפה מינית או ארוע טראומתי לגוף ובמיוחד בנושא שקשור למיניות הגוף מבצע הגנה שבאה לידי ביטוי על ידי סגירות הגוף. ניתן לטפל על ידי טיפול פסיכולוגי-פסיכותרפיסטי. טיפול מאין זה בהחלט חשוב להצלחת התהליך. מאחלת לך להגשים את חלומך במהרה. יפעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)