מה זה אומר ביציות חלשות האם הסיכוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה זה אומר ביציות חלשות האם הסיכוי
    חסוי
    30/12/2008

להרות טבעי יורד??? יש לי בדיקות מעבדה אשמח אם תעני! שם הבדיקה: ESTRADLOL- E-2 תוצאה: 202.00 יחידות: PMOL/L ערכי נורמה: 0-587 שם הבדיקה: LH תוצאה: 7.41 יחידות: LU/L ערכי נורמה: 1.6-10.2 שם הבדיקה: FSH תוצאה: 11.10 יחידות: LU/L ערכי נורמה: 2.0-12.0 שם הבדיקה: PROLACTIN תוצאה: 445.00 יחידות: MLV/L ערכי נורמה: 40-530 שם הבדיקה: GLUCOSE תוצאה: GL יחידות: MG% ערכי נורמה: 60-110 שם הבדיקה: TSH תוצאה: 0.85 יחידות: ULU/ML עירכי נורמה: 0.4-4.0 אשמח לדעת מה אומרות התוצאות, עשיתי אותם יום 2 למחזור מחזור קבלתי ביום שבת בלילה סביבות 12 27.12.08 וביום ראשון עשיתי את הבדיקת הדם! 28.12.08

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בדיקות

רונית רוזנטל
    30/12/2008

חסוי שלום,
    זהו בעצם פרופיל הורמונלי שלך.
    בסך הכל הבדיקות סבירות ישנו רמז קטן על כך
    שאם רוצים הריון צריכים להתקדם ולא להשהות את הזמן.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• FSH

יפעת צאיג
    31/12/2008

כאשר יש FSH מעל 10 זה מראה על איכות הביציות שהולכת ויורדת עם הגיל. ממליצה לך לנסות להוריד את רמת הFSH לפני התחלה בטיפולים על ידי תזונה נטורופתית ודיקור. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות

חסוי
    06/01/2009

אני עוד חודשיים בת 28 האם זה אומר שהסיכוי להרות מספונטני יורד האם אצטרך בכל זאת טיפולי הזרעות ו...?? מחזור אחרון היה ב 27.12.08 מחזור או ב 27,28,29,31 האם זה אומר שהמחזור שלי לא סדיר????? הבדיקות שלי בעלי תקיו, בדיקות הזרע הוא עשה 3 בדיקות דם, יצאו הכל שלילי וגם לי ייצא שלילי זה בדיקות על מחלות משהו! אשמח לשמוע תשובה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות

רונית רוזנטל
    06/01/2009

חסוי שלום,
    לא מחייב
    רק כן אומר שצריך להזדרז
    כלומר לחשוב ולבצע ...
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה