קשה לי !!!!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשה לי !!!!!!!!!
    כנרת
    02/01/2009

אני ממש במצוקה אנחנו מנסים כבר שנה + להרות לפני כשלושה חודשים הייתה לי הפלה טבעית אני במצוקה נפשית אני ממש ברמת יאוש עד ההריון שהייה הייתה לי תקווה המתנתי בסבלנות שיגיע ובאמת הגיע הייתי בעננים כל כך התרגשתי ,בשבוע 7 לערך התחילו דימומים וההריון הסתיים אני לא יודעת להסביר מה הרגשתי ואיזה קושי הייה לספר לבעלי בטלפון שמנסה לחזק אותי ....אספתי את עצמי בידיים ועדיין הייתי אופטימית הייתי בטוחה שבחודש חודשיים שאחרי יהייה הריון אבל לא !!! כבר 4 מזורים אחריי וכלום אני לא מצליחה לישון המחשבה לא משחררת אותי אני בוכה רוב הזמן כשאני לבד אני מנסה להיות חזקה אבל לא מוצאת את הכוח היאוש מתחיל לחלחל לאט לאט אני בדרך כלל אדם מאוד חזק ועברתי לא מעט דברים לא נעימים בחיים כלום לא הכין אותי לכאב ולהרגשה הזו אני יודעת שזה טיפשי אבל יש בי רגשות אשמה אני מרגישה אשמה שאני לא מצליחה להכיל את הדבר שאני הכי רוצה בעולם ...... ובדרך אני דיי הורסת את החיים שלי את הזוגיות שלי מרגישה כאילו אני זומבי כלום לא משמח אותי באמת כלום לא מעציב אותי באמת אני אובדת עצות .....אני מחפשת תמיכה ולא יודעת לאן לפנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשה לי !!!!!!!!!

הוספת תגובה

• קשה לי

רונית רוזנטל
    03/01/2009

יובל שלום,
    הקושי הזה מובן לחלוטין.
    ממליצה לעשות שני דברים:
    לגשת לעובדת סוציאלית או אדם מקצועי אחר ולשוחח על המקרה.
    לגשת לרופא המתמחה בפוריות ולנסות לעקוב אחר המחזור הטבעי ואז לקיים יחסים או לעשות הזרעה.
    בגדול הריונות לא טובים לא שורדים ולכן היתה ההפלה.
    חייבת להסתכל על עצם כניסתך להריון , יבוא הריון רק סבלנות.
    במידה ואת גרה בצפון ומעונית בעזרה כתבי לי מייל.
    הרם הראש ישר הגב כי על הארץ אין זהב.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יובל יקירתי

יפעת צאיג
    05/01/2009

כאבך טיבעי ומובן. תחושת הכישלון הואכזבה היא עצומה אך מצאי לעצמך נקודות אור. נכנסת להריון אי הצלחתו מראה רק על עובר לא תקין ולכן הוא לא שרד אך העובר התקין הבא ישרוד. יש לך זוגיות ובעל שרוצה לתמוך בך והוא איתך לאורך כל הדרך. אי הצלחת ההריון היא של שניכם ולא רק שלך. נסי להתעודד למרות הקושי ופני לייעוץ מישהו שתוכלי לךשתף אותו ולחוות איתו את כל התחושות שלך. זה יכול מאוד לעזור . בהצלחה ומחזיקה לך חזק אצבעות. יפעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה