מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה על הביוץ היוםמעיין02/01/2009
בבדיקת זקיקים שעשיתי היום 1.1.09, יום ה'. עולה כי: עובי רירית: 8.7 מ"מ שחלה ימנית: בתוכה זקיקים 16, 14.5, 12, 11 מ"מ + זקיקים קטנים שחלה שמאלית: בתוכנה מבנה ציסטי צלול 34*18 מ"מ + מבנה צלול בת 14 מ"מ + זקיקים 14.5, 10, 16, 14, 14.5 מ"מ + זקיקים קטנים. דוגלס: ללא נוזל חופשי אני לוקחת גונל F בכמות 75 פעם ביום. במשך 4 ימים. עכשיו (יום ה') אמר לי להפסיק. הרופא המטפל שלי (חדש - החלפתי רופא לבקשת הרופא הקודם) ביקש ממני להזריק ביום שישי בערב (ה 2.1.09) אובטרייל ולבוא ביום א' להזרעה +השבחה. (כנראה שאלך אליו גם באופן פרטי בשבת, עוד לא דיברתי (אדבר איתו מחר בבוקר ) אבל סביר להניח שאם נתן לי הזרעה ליום א', צריך גם ביום שבת - רק שהוא לא רצה למסור לי את זה דרך האחיות בקופת החולים. (שלא יצא שהוא משדל לפרטי...) בכל מקרה, האם זה אבחון נכון לדעתך שאני אקח אובטרייל בשישי בערב? כי בעייניי הזקיקים הם עדיין קטנים ועד היום הרופא הקודם לא נתן לי אוביטרייל לפני שהיה לי זקיק לפחות בגודל 18 מ"מ ואפילו מעל 20 מ"מ אודה על תשובתך. מעיין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על הביוץ היום
רונית רוזנטל03/01/2009מעיין יקרה,
הרופא דייק ,
הזרעה אכן נכונה ביום א לאחר לקיחת אוביטרל בשישי.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
יפעת צאיג05/01/2009למרות ההזרעה ממליצה לך לקיים יחסי מין ביום רביעי חמישי ושישי. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)