מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השמנה + גונלFמיכלי08/01/2009
אני מטופלת כבר שלשה חודשים בזריקות גונל F. אני מאוד מקפידה על תזונה מבוקרת . מאוד. האם הורמונים משמינים? האם תתכן עליה במשקל בגלל השימוש בהורמונים גם אם לא שיניתי כלום בתזונה המבוקרת שלי? אני פוחדת לעלות במשקל אחרי הפסקת הטיפולים, כי אולי ההורמונים האלה שלקחתי ישבשו לי את חילוף החומרים בגוף לצמיתות מה שיביא לעלייה במשקל. מהי דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השמנה + גונלF
רונית רוזנטל09/01/2009מיכלי יקרה,
אין קשר בין השצנה וגונל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הגונל
שני11/01/2009האם הגונל לא משנה את קצב חילוף החומרים (מטבוליזם) בגוף, מה שגורם עם השנים לעליה הדרגתית במשקל ולבסוף להשמנה? סליחה שאני מתעקשת, אני פשוט מאוד דואגת. ו-תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם גונל
רונית רוזנטל13/01/2009מיכל שלום,
ממש לא
אולי יש מעט צבירת נוזלים אך לא יותר מזה
וגם זה נעלם.
חשיבה חיובית חשובה ביותר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קורה בגוף שלי?
שני28/02/2009אחרי 4 חודשים של זריקות גונל והקפדה יתרה על תזונה מבוקרת, אני יכולה לומר שבמשך ימי ההזרקה ובכל חודש ב-4 החודשים האלה הגוף היה מתנפח (בעיקר הבטן והמותניים) ואף הייתה עליה של 1 ק"ג, אבל כשקיבלתי מחזור כל הנפיחות וגם הק"ג העודף ירדו מ-י-ד. החודש, זה החודש ה-5 שאני מזריקה, וכמו בכל חודש התנפחתי בזמן הזריקות באיזור הבטן והמותניים, עליתי 2 ק"ג (אף שלא אכלתי גרם יותר!) וקיבלתי מחזור לצערי. החודש בשונה מחודשי טיפול קודמים המשקל העודף והנפיחות לא ירדו עם קבלת המחזור, ואני כבר שבועיים אחרי!!! לפיכך בשבוע האחרון הפחתתי עוד ממה שאני אוכלת ועדיין המשקל תקוע. לא זז! מה קורה בגוף שלי? ולמה בעלון לצרכן של הגונל רשום השמנה, אם הגונל לא משמין? האם יתכן מצב שבו אני אמשיך להשמין גם אם אני מפסיקה להזריק גונל? (כי אולי משהו במטבוליזם ובהורמונים השתנה לצמיתות?) מה קורה בגוף שלי ולמה איני מצליחה להוריד 2 ק"ג שלפני הטיפול היו יורדים בשיא הקלות ממני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קורה בגוף שלי
רונית רוזנטל28/02/2009מיכאלה שלום,
דברי עם הרופא המטפל אולי הוא יוכל לעזור בנושא
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)