אני מותשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מותשת
    חסויה
    26/07/2007

כל הטיפולים, התכנונים, הבדיקות, הביקורים במרפאות, הריצות. נדמה לי כבר שאני לא רוצה את התינוק. תעזרו לי לסדר את המחשבות - האם יש רגע ששווה לוותר על הכל אחרי 3 שנים? כי אנימרגישה שאני מתקרבת לשם...

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני מותשת

הוספת תגובה

• לא לוותר

נועה
    26/07/2007

זה קשה - הרופאים לא תמיד מקלים - 3 שנים זה קשה - אך לעולם אל תרימי ידיים - קחי חוגים נוספים אלטרנטיביים - וזה ירגיע אותך - מניסיון אישי - תעשי זאת - ולעולם

אל תוותרי ואל תרימי ידיים - אפילו לכי לכושר או לחוג מסויים ותעסיקי את עצמך בדברים אחרים - מה גם קריאת תהילים עזרה לי מאד!!!! אני אישה מאמינה - אמונה זאת גם כוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוי

יפעת צאיג
    26/07/2007

אני מבינה את הצורך להרים ידיים ולהתיאש אך אני גם רואה את האור בקצה המנהרה שיגיע בסוף. המון פעמים אנו נתקלים ברגעי משבר כאלה ולפעמים צריך שינוי כדי לראות את האור. אולי אפילו לנוח מהתהליך הרפואי ולנסות דברים אחרים כמו אליטרנטיבי, פיזי, חוגים או כל דבר שנותן לך כוח. אולי אפילו שינוי של הפרוטוקול הרפואי שהיה לך עד כה....
    אבל צריך משהו שיחזיר לך את התיקווה, כי יש תיקווה והילד שלך מחכה לך... הוא רק קצת מתעכב... חזקי ואמצי, אחרי כל התהליך הזה שום דבר לא יעמוד בפנייך. הולכת איתך יד ביד יפעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה