אי פריון מוסבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי פריון מוסבר
    נועה
    26/07/2007

שלום,

עברתי כ-6 טיפולים IVF - ללא הצלחה, לצערי, אולם לאחרונה, שילבתי טיפולים אלטרנטיביים - ואני מקווה שזה יצליח!!!

כרגע אני מטופלת ע"י "דיקור סיני" - במשך כחודשיים - הם בעיקר, גם עובדים על איזון הגוף שלי.

השאלה שלי - האם יש טיפולים נוספים שהיית ממליצה - מנסיונך עם בנות אחרות!!!!!

מה גם - ראיתי את כתבתכם באינטרנט לגבי "יוגה פריון" - שאלתי, אם כך, מה ההבדל בין "יוגה" רגיל ובין "יוגה לפריון" - הייתי שמחה אם היית יכולה לתאר את השוני ביניהם באתר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי פריון מוסבר

הוספת תגובה

• הי נועה

יפעת צאיג
    26/07/2007

ראיתי את תגובותייך לבנות האחרות ואני חושבת שהתמיכה מאוד חיונית- תודה. לא כתבת לי מה בעיית הפריון שלך כדי שאוכל להמליץ על דברים נוספים. אני מאמינה כי לא לכל בעיות הפריון מתאים אותו טיפול אלה לפי בעיית הפריון צריך להתאים את הטיפול האפקטיבי ביותר עבורה. מחקרים מראים שיפור משמעותי בטיפולי IVF עם דיקור, וגם מקווה בשבילך שזה יצליח!!!!
    יוגה לפריון ממוקדת באזורי הרביה ובזרימת הדם אליהם, לכן היא מצליחה לשפר את איכות הביוץ סדירותו ועוזרת בקליטה ושימור הריון. בנוסף היוגה מתייחסת לפן הנפשי ולרוגע שחיוני לקליטת הריון. רוב ההתעמלויות שאנו מכירים עובדות על חיזוק הגוף והבטן לעומת זאת יוגה לפריון ממוקדת בהרפייה של המערכת שדרושה לפעילות התקינה לקליטת הריון.
    כל המידע אכן יעודכן באתר בשבוע הקרוב. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיית fsh גבוה

נועה
    07/08/2007

זו הבעיה היחידה
    צילומי רחם, ושאר הבדיקות תקינות - גילי הוא: 36 (צעיר לעומת בדיקת -FSH - בין 10-14 ואף הגיע פעם אחת בלבד ל- 17).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול

יפעת צאיג
    08/08/2007

כפי שאמרתי גם לבנות אחרות ניתן לטפל ברמות הFSH ע"י טיפול אלטרנטיבי ואכן גם יוגה לפריון יכולה לעזור באיזון ההורמונאלי. מצויין שאת נעזרת בדיקור ואולי ניתן גם לנסות לאזן באופן מהיר יותר ע"י נטורופתיה מיוחדת לפריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטרופתיה

נועה
    09/08/2007

מהי בדיוק נטרופתיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה