מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שוב לא הצליח איך מתמודדים יפעתליאת21/01/2009
היום קיבלתי תשובה .ששוב בפעם השישית אין הריון .למרות ההרגשות במשך השבועיים כאילו זה בא כמו תופעות הריון וסימנים. אבל צדקת שבהריון אין חוקים ולפעמים לא צריך להתייחס לסימנים כי יכול להיות שההרמונים בגוף גורמות לתופעות לוואי. אני עצובה וזה נאהיה יותר קשה גם לי וגם לבעלי ואנחנו לא מבינים למה זה לא מצליח . כל חודש אותו אכזבה .לפי דעתך בגלל שהעוברים מוקפאים גורמים לפחות סיכוי מעוברים טריים . איך זה יכול להיות כאשר מחזירים 3 עוברים שמחולקים ל4 תאים ואפילו אחד לא נקלט את חושבת שיש סיבה? והעוברים טריים מגדילים את סיכוי ההריון . את מכירה גם הצלחה מעוברים מוקפאים? הפרופסור הפרטי שלנו תמיד אומר שהעוברים טובים וצריך להיות הריון . אבל זה לא בא מתי זה יגיע. מפחדים שזה יכך המון זמן אני גם בטיפול האחרון עשיתי דיקור שיעזור לעובר להקלט אבל למרות הכול זה כשל . מה את חושבת שצריך לעשות איך להתמודד אשמח לתשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב לא הצליח
רונית רוזנטל23/01/2009ליאת יקרה,
התמודדות עם כשלונות הוא החלק הקשה בתהליך ובכלל.
ממליצה לשבת שוב עם הרופא ולראות אם ניתן להוסיף, לשפר לעשות משהו שונה.
את בתהליך לא קל צריך המון סבלנות והמון כוחות.
ראי את המטרה מול עינייך ,
מהנסיון שלי קימים כשלונות אך יחד איתן ישנן המון הצלחות
המשיכי ואל תתיאשי
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה
ירושלמית8802/02/2009עשית בדיקה של הרירית? בבי"ח הדסה עושים זאת. בררי לגבי מקומות אחרים. לפעמים יש בעיה ולכן זה לא ממשיך. התמודדות: הרבה תמיכה מהמשפחה והבעל. ותפילה. דעי לך שכמה פרקי תהילים עשויים לעזור. את גם יכולה להגיד שבלי נדר, אם תהיי בהריון ותלדי, תקיימי משהו (כאות תודה). בעזרת ה' כשיגיע שלב זה, תוכלי לבדוק מה תוכלי לעשות. אמא שלי קראה שכדי להיכנס להריון את צריכה להיות רגועה. לא הבנתי איך אפשר כשאת רצה לקופח ומזריקה לעצמך ומקבלת הוראות וכו'. אבל, בכל זאת, נסי דמיון מודרך. דמייני שברחם יש נחל עם מים זורמים, נדנדה, עריסה וכו'. לפעמים גם זה עוזר בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמודדות
יפעת צאיג04/02/2009הי ליאת, אני מבינה את מצוקתך ואכזבתך מהטיפול האחרון. בהחלט התמודדות לא קלה. אני יודעת שלהגיד לך להיות רגועה זה בלתי אפשרי אך נסי להשאר אופטימית כי אין סיבה שלא תצליחי בפעם הבאה. נסי לכתוב לי האם יש בעיות גנטיות משפחתיות כמו לחץ דם, סכרת, לב קרישה וכו'. אולי נוכל לאתר שם את הבעייה. המשיכי בדיקור חודש אחד לא מספיק כדי לעשות שינוי, והכי חשוב נסי להאמין שזה אכן יקרה ואל תאבדי תיקווה. ליבי איתך. יפעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)