מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפשרת עוברים-שאלה לרוניתאורה22/01/2009
רונית שלום, אני בת 41 ומתחילה עכשיו בפעם הראשונה פרוצדורה של החזרת עוברים מוקפאים בבי"ח אלישע. ביום השני של המחזור עשיתי בדיקת דם, ולפי הנחיית האחיות תחלתי לקחת אסטרופם 3 פעמים ביום. מביה"ח אמרו לי לקחת את הכדורים במשך כשבועיים, ושהם יתקשרו אליי לגבי הנחיות להמשך. רציתי לדעת- איך יודעים מתי הרחם מוכן להחזרת העוברים, אם לא נעשה כל מעקב, וכן האם ניתן לקיים יחסי מין בתקופה זו. אשמח אם תוכלי לענות לי, כי קשה לי עם חוסר הידיעה לגבי איך מתנהל התהליך. תודה, אורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפשרת עוברים
רונית רוזנטל23/01/2009אורה שלום,
למיטב ידעתי הן אמרו להתחיל טיפול אך קבעו גם שיש לבצע בדיקת דם ולבוא לביצוע אולטרסאונד לפני מתן פרוגסטרון.
ממליצה לשוחח עם האחיות אולי התפספס משהו בהסבר.
התקשרי ואל תתביישי מגיעה לך תשובה.
המשיכי עם האסטרופם ושאלי לגבי ההמשך.
אין כל בעיה בקיום יחסים.
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם בדיכאון?
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)