מרגישה שאני קורסת!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרגישה שאני קורסת!!!
    ש
    27/07/2007

היי יפעת,
    אני בת 32 עם שחלות פוליצ'יסטיות. הריתי לפני כ- 3 שנים לאחר 2 הזרעות - הרגע המאושר בחיי!, אך לצערי בסוף חודש שישי התפוצץ שק מי שפיר ( הרופאים טענו שזה וירוס וראלי)והייתה ירידת מים וכמובן עברתי לידה מוקדמת. היום הקשה ביותר בחיי ,הרגשתי שכל עולמי חרב עליי!!!
    וכמובן שהחיים ממשיכים ואני גם טיפוס מלא שמחת חיים ואופטימיות, בעלת תפקיד בכיר עסוקה כל היום סביב השעון והזוגיות שלי טובה מאוד וחזקה מאי פעם... מצחיק איך החיים לוקחים אותנו למקומות שלא היו עולים בדמיוננו ודווקא מאחדים ומחזקים את הקשר. מאז הלידה המוקדמת ועד היום אני לא מצליחה להיכנס להריון עברתי כבר 6 הפריות , כמות הזקיקים גדולה, כמות עוברים יפה, אך 3 ימים במעבדה העוברים מתפתחים יפה ואז פתאום ביום השלישי העוברים נעצרים! הגעתי למצב שהרגשתי שאני חייבת הפסקה! שאני לא מכונה! והפסקתי שנה, עכשיו כולם מסביבי
    ( משפחה , חברים) מתחתנים, בהריון ראשון, בהריון שני ואני מרגישה וואו רגע חכו ... למה אני תקועה ! מה אני עושה עכשיו! לאן אני ממשיכה? להחליף רופא? לשנות עבודה? טיפולי הפריה? דיקור סיני? הכל מאוד מעורפל מרגישה חסרת כוחות לקראת התחלת הטיפולים שוב. מרגישה שהסביבה מאוד מאכזבת אותי , חברים הכי טובים נוטים להסתיר דברים ממני ומבעלי בנוגע להריון שלהם בקיצור סלט של תחושות וכאבים.
    והיום הרשתי לעצמי פשוט לבכות כמו ילדה קטנה !!! וכמובן שאי אפשר בלי רחמים עצמיים אז גם את זה הוספתי לרשימה...
    בעצם היום בפעם הראשונה אני מפסיקה להיות גיבורה של כל העולם ומבקשת ממך ומכל הפורום המקסים הזה לעזור לי לסדר את כל הבלאגן הזה עם עצמי לפני שבאמת אני קורסת ואני מרגישה שגופי מאותת בנורות אדומות על כך.
    סליחה על המלל הארוך זו פעם ראשונה שלי בפורום
    ותודה על העזרה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרגישה שאני קורסת!!!

הוספת תגובה

• ש, רגשת אותי..

יפעת צאיג
    29/07/2007

אני מאוד שמחה שאת מאפשרת לעצמך לפרוק ולבכות כמו ילדה קטנה, זה חשוב כל כך, כמה זמן אנחנו יכולות לעמוד מול העולם ולתת הרגשה שהכל בסדר...
    לפעמים טראומות של הריון יכולות להשאיר צלקות שלא מאפשרות להכנס שוב להריון ואין לי ספק שהריונך הראשון נחווה כטראומה. רציתי לשאול אם עשיתם בדיקות מורפולוגיות מעמיקות יותר לזרע כדי לבדוק מדוע התפתחות העוברים נעצרת- אולי בגלל פגם גנטי או משהו. בכל אופן אני תמיד ממליצה לעשות מה שהכי מרגיע אותך, אולי ללכת לפסיכולוגית שתעברו יחד את התהליך או טיפול אלטרנטיבי, יוגה לפריון או כל דבר שגורם לגוף ולנפש שלך רגיעה המשולבת בטיפול למען המטרה. ליבי איתך, אני מבינה את היסורים, האכזבות וההתמודדות המתמדת מבחינה אישית חברתית ומשפחתית. אבל אל תסתירי את החולשות שלך הם לגיטימיות לארועי החיים שאת חווה, הרגישי בנוח עד כמה שאפשר וכך גם האנשים סביבך יוכלו להרגיש יותר בנוח איתך. נותנת לך חיבוק גדול שמקווה שיתן לך יותר כוחות לנוח ולקבל את עצמך ואת המצב הרגעי והלא פשוט הזה. נשיקות יפעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

שיר
    06/08/2007

הי
    אני רק חצי שנה מנסה להיכנס להיריון וכבר קורסת. אני בוכה בלי הפסקה מנסה להוציא את הכאב. מה שכתבת מאד ריגש אותי הצלחת לכתוב את זה ואני מקוה שיהיה לך הרבה רוגע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני כל כך מבינה אותך

שיר
    02/08/2007

אין לי דרך כדי להסביר לך כמה אני מזדהה איתך, העולם ממשיך כהרגלו כולם מתחתנים וכולן נכנסות להריון ואני לא כבר די הרבה זמן, גם לי כבר חברים מפחדים לספר לי על הריונות ובמיוחד בעלי. אני לאחר תקופה ארוכה הצלחתי סוף סוף להכנס להריון וזה נגמר בהפלה ועברה כבר שנה מאז ועדיין לא התגברתי על האובדן ועדיין לא הצלחתי להקלט שוב.
    את חייבת להיות חזקה ואופטימית אני יודעת כמה זה קשה גם אני מנסה ולא מצליחה. אני מכירה טוב מאוד את תחושת הריקנות. אני מאחלת לך שבמהרה תזכי להריון בריא ותקין ותהי מאושרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשיקות ותהיו חזקות

יפעת צאיג
    06/08/2007

אין ברירה תחושת הריקנות והתסכול היא בלתי נמנעת. מחבקת אותכם חזק ומקווה שנוכל לעבור יחד את התקופה במהרה. יפעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה