טיפולי פוריות וחבר חדש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפולי פוריות וחבר חדש
    ש.
    29/07/2007

אני בת 35, נואשתי מלמצוא גבר והחלטתי שלפחות ילד אני רוצה אז התחלתי לעשות טיפולי פוריות. כמו בסרטים, איך שהתחלתי הגיע גבר חלומותי (אני יודעת שאני קיטשית, אבל טוב לי :)). אנחנו ביחד אומנם פחות מחודשיים אבל נראה ששנינו רצינים, מסתדרים טוב ולראושנה מזה שנים אני מרגישה שיש לקשר הזה עתיד. הבעיה שלי היא שלא סיפרתי לו שאני עושה טיפולים ואני לא יודעת מתי לדבר איתו על זה, זה לא בדיוק משהו שנוח לדבר עליו בתחילת קשר....
    אפשר לשמוע את דעת חברות הפורום בנושא<

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפולי פוריות וחבר חדש

הוספת תגובה

• אל תסתירי

מורני
    30/07/2007

אם יש לך זוגיות טובה, את חייבת להיות גלויה. אם איכפת לך ממנו, את חייבת לספר, כי מה הטעם לגרור ולא לספר? לספר לו מאוחר יותר? מתישהו תצטרכי לספר - טוב מוקדם מאשר מאוחר. אני יודעת שלא תמיד כנות זה הדבר הכי נוח ומשתלם, אבל בזוגיות אסור להסתיר כי מתישהו דברים צפים. חוצמזה, הוא יתמוך בך, אני בטוחה.

בהצלחה, מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באמת אל תסתירי

חסויה
    31/07/2007

כי אין ממה להתבייש, אפילו שזאת התחלה חדשה עם גבר חדש - אם הוא לא תומך, אז כנראה שהוא לא הגבר בשבילך, לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה