מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא נכנסת להריון - בגיל 39. מה עושיםאורית02/02/2009
אני בת 39 (בעלי בן 40) יש לי 3 ילדים בני 11.5 , 10 ,5.5.(התעברות בכל המקרים ספונטנית ולידות רגילות , ללא עבר של הפלות) אנו מעונינים בילד נוסף , ונסיונות של כ 9 חודשים לא הצליחו. המחזור שלי אינו סדיר ( כ 5 שבועות לערך) אני משתמשת בערכות לזיהוי ביוץ על פי שתן. לא מטופלת בשום תרופה. טרם פניתי לרופא . מהו תסריט הטיפולים/בדיקות שיציע רופא? (מהקל לכבד). (איני מוכנה לעבור כל טיפול) . האם יתכן שרק טיפול תרופתי יעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקראת הריון
ירושלמית8802/02/2009זכרי: את הקובעת את הקצב. בכל שלב, את יכולה לקבוע שאינך מעוניינת. שלב ראשון: עליך לברר מתי הביוץ שלך. לפעמים יש בעיה בעיתוי של הביוץ וברגע שתפסת אותו - לא צריך שום סיוע. זה כרוך בבדיקות דם בתחילת המחזור ועד הביוץ וכן מעקב זקיקים (אולטרסאונד גיניקולוגי פנימי). לפעמים צריך הורמון כדי לדחות את המחזור עד לאחר הטבילה. שלב שני: תרופות. יש תרופות קלילות ובהמשך זריקות וכד'. תרופות אלו מחזקות את הביוץ. נטילת תרופות אלו לאורך זמן בעייתית. התרופות הכבדות יותר עלולות לגרום לדיכאון, השמנה וכו'. נטילה ממושכת עלולה לגרום למחלות חס וחלילה... שלב שלישי: לפעמים צריך הורמון תמיכה אם נכנסת להריון אך זה לא החזיק. לא לקחתי בחשבון טיפולים יותר פולשניים (הזרעה, מבחנה) מתוך הנחה שאינך מעוניינת. זכרי: אם יש לך שני ילדים, את זכאית לסיבסוד קטן יותר של מבחנה. כשעברת את 42, אין מימון של מבחנה (עד כמה שידוע לי. צריך המון המון סבלנות. וגם תמיכה של הבעל (שמאמין שעוד לא הזדקנת). בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)