טיפולי פוריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפולי פוריות
    ש
    05/02/2009

לאחר שעברתי הפריה , נכנסתי להיריון. לאחר חודש עשיתי אולטראסאונד והתברר שההיריון לא טוב. העובר מתפתח מאוד לאט. באולטראסאונד הראשון העובר היה 5 שבעות ו-6 ימים ואתמול באולטראסאונד השני העובר בגודל של 6 שבעות ו- יום אחד. כלומר יש בשבוע שלם ההתפתחות היא רק של יומיים. הרופא אומר שרוב הסיכויים שתיהיה הפלה טבעית. וזה לא היריון תקין. לקחתי את זה מאוד קשה, אני לא מסוגלת ללכת לעבודה. אני כל הזמן בדיכאון, בוכה. אני לא עומדת בזה. אין לי כח כבר, אני ממוטטת. כל כך רציתי שזה יצליח. כל כך קשה לי לראות נשים אחרות שהם בהיריון, ויש הרבה כאלה מסביבי. מעצבן אותי לחשוב שהם נקלטו כל כך בקלות, והבטן שלהם ממשיכה לגדול. ואני עברתי כל כך הרבה בשביל להצליח להיות בהיריון. פעם ראשונה שאני בהיריון. אבל לי זה לא הצליח...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפולי פוריות

הוספת תגובה

• טיפולי פוריות

רונית רוזנטל
    07/02/2009

שלום רב,
    כניסה להריון הינה דבר מובן מאיליו אצל חלק מהנשים.
    כאשר מתעוררת בעיה ועוברים טיפול כמובן שכל האנרגיה המושקעת גורפת כוחות ובמידה ןאין הצלחה לאחר מכן הנפילה קשה.
    צריך להסתכל באופן מאוד חיובי על כך שנכנסת להריון.
    הריון זה לא תקין לכן יסתיים ויבוא אחריו טוב יותר.
    חיבים להאמין בזה
    להכנס למראה שחורה קל מאוד לצאת קשה
    נסי לחשוב בצורה חיובית
    שיהיה בהצלחה גדולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה