מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביוץחסוי11/02/2009
שלום אני כבר 4 ימים אחרי הביוץ ומהיום אני מרגישה כאבי מחזור כאילו אוטוטו מקבלת מחזור וגם כאבי אגן, וירך יום ראשון עשיתי בדיקת אולטראסונד היה לי רירית 9 מ"מ והרופאה אמרה לי לקיים יחסים וקיימתי האם יש סיכוי להריון בכל זאת??.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיד !!!
רונית רוזנטל12/02/2009חשיבה חיובית חיונית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה!
יפעת צאיג16/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור
חסוי22/02/2009הייי אתמול בצהריים קבלתי מחזור לצערי הרב! 21.2.09 כמובן גם סובלת מתכווציות חזקים וחולשה בגוף, עצבנות מחזור אחרון שעבר היה ב 26.1.09 רציתי לדעת אם אני מקבלת מחזור או ב 27, או 28, או 29, ו 31 האם המחזור שלי סדיר??? ומתי אני אדע לפי זה מתי יהיה לי ביוץ?? ואני גם תמיד משתדלת לקיים יחסי מין לפני הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור סדיר
יפעת צאיג23/02/2009נמדד לפי העקביות בו הוא מופיע הביוץ התרחש 14 יום לפני הופעת המחזור. אם קשה לך לעקוב ממליצה לך להעזר בבדיקת ביוץ. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביציות
חסוי24/02/2009לצערי הרב עקב הבדיוקת שעשו לי מצאו שיש לי ביציות חלשות בגללל זה אני לא נכנסת להריון! הרופא אמר לי שאני מבייצת הוא רוצה לעשות לי צילום רחם ולעבור להזרעה עם זריקות הורמונלי,. רציתי לדעת אם אפשר לעשות הזרעהה לבד בלי צילום רחם כי שמעתי מכמה בנות שזה מאוד מאוד כואב.,. ואני מפחדת שבזמן הטיפול אני אכווץ ואעשה נזק אשמח לשמוע מה אפשר לעשות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם
יפעת צאיג26/02/2009צילום רחם מאוד חשוב להמשך התהליך ותוצאותיו יכולות להחליט על המשך הדרך. צילום רחם אכן לא נעים אך נסבל קחי אקמול או משכך כאבים אחר לפני, כמובן תדאגי לא להיות לבד והכל יהיה בסדר.מעניין לדעת למה הרופא חושב שיש לך ביציות חלשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא אמר לי ש הFSH שלי מעט מוגברת
חסוי28/02/2009בגללל זה הוא אמר לי שביציות שלי חלשות ורוצה לעבור ישר לזריקות הורמונלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
יפעת צאיג08/03/2009כאשר ה FSH גבוה אכן איכות הביציות נמוכה יותר לכן אני ממליצה לך לנסות לטפל קודם בהורדת ההורמון על ידי תזונה נטורופתית ודיקור וכך את מאפשרת לעצמך סיכויים טובים יותר במהלך הטיפול. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)