שלום בנות, רוצה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום בנות, רוצה עזרה
    שרונה
    25/02/2009

שלום לכולכן, אשמח להעזר בנסיונכן ובידע הרב שלכן. ההסטוריה שלי היא כזו: אני בת 30 אמא לשני ילדים חמודים מהריונות ספונטניים. הריון שלישי - חוץ רחמי שגרר כריתת חצוצרה אחת. הריון רביעי -בתוך הרחם , אך הסתיים בהפלה בשבוע 8. הריון חמישי- שוב חוץ רחמי , התגלה בזמן, זריקת MTX. רופאת הנשים שלי אמרה שלי שהסיכוי להכנס להריון ספונטני תוך רחמי תקין - קלוש מאד, אי לכך היא המליצה לי על IVF - אז הסיכויים גבוהים כי הזרע תקין לגמרי ואצלי - גם הכל תקין (חוץ ממה שלא...) אבל ההורמונים, הרירית, הביוץ, והתפקוד של הגופיף הצהוב - הכל תקין. שאלותי הן: 1. כמה בערך עולה טיפול IVF (להזכירכם, אין בעית זרע)? 2. אני חברה בקופ"ח מאוחדת - האם יש סיכוי שיממנו לי משהו (יש לי כבר שני ילדים)? 3. לבנות הדתיות - איך הטיפולים משפיעים מבחינה הלכתית: האם שאיבת ביציות ו/או החזרת עוברים גורמת לאשה להאסר? 4. איך בד"כ מבצעים שאיבת ביציות: הרדמה מקומית/כללית/אפידורלית? האם זה כואב? אודה לכן מראש על כל המידע. ושיהיה לכולכן בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום בנות, רוצה עזרה

הוספת תגובה

• רוצה עזרה

רונית רוזנטל
    26/02/2009

אפרוחית שלום,
    הפריית מבחנה היא פתרון טוב לבנות שלא נכנסות להריון.
    למזלך ולשמחתך את אכן נכנסת אך לעיתים ההריונות מסתיימים כפי שציינת .יש לעשות להערכתי צילום רחם ורק אחר כך לקבל החלטות לגבי ההמשך..
    באיזה באזור בארץ את מתגוררת?
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה