מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום בנות, רוצה עזרהשרונה25/02/2009
שלום לכולכן, אשמח להעזר בנסיונכן ובידע הרב שלכן. ההסטוריה שלי היא כזו: אני בת 30 אמא לשני ילדים חמודים מהריונות ספונטניים. הריון שלישי - חוץ רחמי שגרר כריתת חצוצרה אחת. הריון רביעי -בתוך הרחם , אך הסתיים בהפלה בשבוע 8. הריון חמישי- שוב חוץ רחמי , התגלה בזמן, זריקת MTX. רופאת הנשים שלי אמרה שלי שהסיכוי להכנס להריון ספונטני תוך רחמי תקין - קלוש מאד, אי לכך היא המליצה לי על IVF - אז הסיכויים גבוהים כי הזרע תקין לגמרי ואצלי - גם הכל תקין (חוץ ממה שלא...) אבל ההורמונים, הרירית, הביוץ, והתפקוד של הגופיף הצהוב - הכל תקין. שאלותי הן: 1. כמה בערך עולה טיפול IVF (להזכירכם, אין בעית זרע)? 2. אני חברה בקופ"ח מאוחדת - האם יש סיכוי שיממנו לי משהו (יש לי כבר שני ילדים)? 3. לבנות הדתיות - איך הטיפולים משפיעים מבחינה הלכתית: האם שאיבת ביציות ו/או החזרת עוברים גורמת לאשה להאסר? 4. איך בד"כ מבצעים שאיבת ביציות: הרדמה מקומית/כללית/אפידורלית? האם זה כואב? אודה לכן מראש על כל המידע. ושיהיה לכולכן בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה עזרה
רונית רוזנטל26/02/2009אפרוחית שלום,
הפריית מבחנה היא פתרון טוב לבנות שלא נכנסות להריון.
למזלך ולשמחתך את אכן נכנסת אך לעיתים ההריונות מסתיימים כפי שציינת .יש לעשות להערכתי צילום רחם ורק אחר כך לקבל החלטות לגבי ההמשך..
באיזה באזור בארץ את מתגוררת?
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)



