מהיכן לשאוב את הכח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מהיכן לשאוב את הכח
    גלגל
    02/03/2009

אני אחרי הפריה וכשלון וסובלת מרזרבה שחלתית נמוכה אני מרגישה שבורה ואין לי כח להרים את עצמי אני בת 36 ועל סמך מה שאמר הרופא לא נשארו לי הרבה מחזורים ? מהיכן אתם שואבות את הכחו? האם אתן מכירות נשים עם בעית FSH כמו שלי וסיפור הצלחה? תודה גלגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מהיכן לשאוב את הכח

הוספת תגובה

• מהיכן לשאוב את הכח

רונית רוזנטל
    03/03/2009

גלגל יקרה,
    אנו לא מודעים עד כמה יש בנו כוחות לעבור דברים ולו הקשים ביותר.
    מגלים זאת ביחוד בזמנים קשים...
    רזרבה שחלתית נמוכה אומרת שצריך להזרז אך בשום פנים ואופן לא אומרת שאין סיכוי.
    צריך להעמיד את המטרה מול עיננו
    ומינסיוני ה"קטן" אומרת לך שבוודאי ובוודאי יש הצלחות והמון הצלחות אז בבקשה להתעודד
    בהצלחה גדולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התמודדות

יפעת צאיג
    08/03/2009

גלגל יקירתי,
    אני מבינה את מצוקתך ואכן לפעמים נראה שקלו הכוחות וממש מתחשק להרים ידיים. הלוואי והיה מקום ממנו ניתן היה לשאוב כוח...
    הכוח הוא בתוכינו ולמרות שלעיתים נדמה שהוא נגמר האמיני לי שכוחות הנפש הם הרבה יותר חזקים ממה שלפעמים נראה לנו.
    יש בעיות רבות דומות לשלך ולמרות זאת נשים אלו מצליחות להרות.
    ממליצה לך להעזר בנטורופתיה ודיקור על מנת לאזן את ה FSH ובכך לעזור לטיפול להצליח.
    יישר כוח. יפעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאיפה לשאוב את הכוח

רוית
    19/03/2009

לפעמים קשה לפעמים העולם לא עושה מה שאנחנו רוצים ובנוסף יש שעון שמתקתק אבל מה שמחזיק והחזיק זה המטרות שהצבנו לנו לקדימה, לימודים קרירה פרנסה ילדים. נכון לפעמים את מסתכלת על בעלך את לא מבינה איך מושלמות כזאת של שניכם לא מגיע אז בנינו כדי להגיע למושלמות צריך לעשות מספר טיוטות ונכון שסיפרו לך שחסידות מביאות ילדים עבדו עלינו זה הרופאים תיראי את הצד שיחזק אותך להיות אמא טובה יותר בן אדם טוב יותר מה שמכשיל רק מכשל תאמיני בעצמך ! אני בטוחה שבסוף יהיו לך כמה ילדים רק תאמיני ואל תתיאשי ותוותרי עד ....שהם יבואו!!!!! היו זקנות שנכנסו להריון אז את לא?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמיכה מהמשפחה

שרון
    24/03/2009

גלגל רק רציתי להגיד לך שאני מתקרבת לגיל 40 ועדיין לא הצלחתי להרות אחרי 10 טיפולים אבל אני אופטימית ומאמינה בכל ליבי שזה יגיע. חיוביות היא מילת המפתח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעריצה את כולכן

יפעת צאיג
    24/03/2009

יישר כוח, אמונה ותקווה.
    נשיקות חיבוקים תומכים.
    ממני. יפעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה