מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- FSH גבוהאיריס05/03/2009
שלום, אני בת 36, לאחר לידה תקינה, הפלה יזומה בשבוע 5 לפני כשנה וחצי ו-3 הפלות בשליש ראשון שהתרחשו בשנה האחרונה נשלחתי לבדיקות הורמונליות וקרישיות. בדיקות הקרישה יצאו תקינות, לעומתן אלה תוצאות ההורמונליות (יום 3 של המחזור): TSH - 3.38, Prolactine - 222, LH - 5.4, Estradiol - 219, Progesterone - 2.8, Testosterone Total - 1.2 מאחר שראיתי כי תוצאות FSH אינן מופיעות ביקשתי להישלח שוב לבדיקה זו וזהו ערכה (יום 3 למחזור הבא) FSH - 16.6. שאלותיי: מה משמעות התוצאות? ידוע לי כי הדבר אומר רזרבה שחלתית נמוכה ומאחר ולכל 5 ההריונות נכנסתי במהירות ובקלות ערכי ה-FSH הפתיעו אותי. האם ייתכן שההפלות נגרמות עקב ביציות שאינן איכותיות מספיק? אני מבינה שבד"כ במצב זה מתחילים טיפולי הפריה, אך מאחר ואיני מתקשה להרות אלא נוטה להפיל, האם ישנו טיפול כלשהו התומך בהריון שכבר הושג אצל אשה במצבי? מה עליי לבקש מרופאי? אודה על תשובתך, איריס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FSH גבוה
רונית רוזנטל06/03/2009איריס יקרתי,
הריונות לא מחזיקים מעמד כיוון שאינם תקינים ,
יש מטרה לעיניך המשיכו לנסות אין לך בעיה בפוריות וממש לא משנה מה ערכי הFSH עובדה שאת פוריה.
חבל סתם להכנס לענינים שאין צורך..
אין צורך בדבר רק בהריון שיהיה טוב...
המשיכו לנסות ונשמח לשמוע על הריון שהיה תקין ונגמר כהלכה.
בהצלחה גדולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול FSH
יפעת צאיג08/03/2009אירים שלום,
כפי שכתבתי כבר בעבר בפורום ניתן להפחית את רמות הFSH על ידי תזונה ודיקור ויש לזה תוצאות מעולות. ואולי על ידי כך לשפר את איכות הביציות וההריונות ולמנוע את ההפלות. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)