FSH גבוה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• FSH גבוה
    איריס
    05/03/2009

שלום, אני בת 36, לאחר לידה תקינה, הפלה יזומה בשבוע 5 לפני כשנה וחצי ו-3 הפלות בשליש ראשון שהתרחשו בשנה האחרונה נשלחתי לבדיקות הורמונליות וקרישיות. בדיקות הקרישה יצאו תקינות, לעומתן אלה תוצאות ההורמונליות (יום 3 של המחזור): TSH - 3.38, Prolactine - 222, LH - 5.4, Estradiol - 219, Progesterone - 2.8, Testosterone Total - 1.2 מאחר שראיתי כי תוצאות FSH אינן מופיעות ביקשתי להישלח שוב לבדיקה זו וזהו ערכה (יום 3 למחזור הבא) FSH - 16.6. שאלותיי: מה משמעות התוצאות? ידוע לי כי הדבר אומר רזרבה שחלתית נמוכה ומאחר ולכל 5 ההריונות נכנסתי במהירות ובקלות ערכי ה-FSH הפתיעו אותי. האם ייתכן שההפלות נגרמות עקב ביציות שאינן איכותיות מספיק? אני מבינה שבד"כ במצב זה מתחילים טיפולי הפריה, אך מאחר ואיני מתקשה להרות אלא נוטה להפיל, האם ישנו טיפול כלשהו התומך בהריון שכבר הושג אצל אשה במצבי? מה עליי לבקש מרופאי? אודה על תשובתך, איריס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    FSH גבוה

הוספת תגובה

• FSH גבוה

רונית רוזנטל
    06/03/2009

איריס יקרתי,
    הריונות לא מחזיקים מעמד כיוון שאינם תקינים ,
    יש מטרה לעיניך המשיכו לנסות אין לך בעיה בפוריות וממש לא משנה מה ערכי הFSH עובדה שאת פוריה.
    חבל סתם להכנס לענינים שאין צורך..
    אין צורך בדבר רק בהריון שיהיה טוב...

המשיכו לנסות ונשמח לשמוע על הריון שהיה תקין ונגמר כהלכה.
    בהצלחה גדולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול FSH

יפעת צאיג
    08/03/2009

אירים שלום,
    כפי שכתבתי כבר בעבר בפורום ניתן להפחית את רמות הFSH על ידי תזונה ודיקור ויש לזה תוצאות מעולות. ואולי על ידי כך לשפר את איכות הביציות וההריונות ולמנוע את ההפלות. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה