מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך מתמודדים בעבודה?רוית14/03/2009
אני עוברת יפולי פוריות מנובמבר למנהלת שלי לא היית שום בעיה אך היא יצאה לחופשת לידה ולי הציבו שאני חייבת לעבור סניף משיחה עם המנהלת החדשה התברר כי מפריע שאני עוברת טיפולים ואף השוות את זה "להיות כמו סטודנטית" ציפיתי לתמיכה ועל פי החוק היא צריכה לתמוך ואף המנהלת שמעליה תומכת בה "במנהלים שלי אני תומכת ולא משנה מה" אינני יכולה לעבור סניף מאחר שזה יקשה עלי ללכת לבדיקות וגם הגעה לבית הלוך וחזור אני מחפשת עזרה בדחיפות לאור המצב הכלכלי אינני יכולה לא לעבוד והטיפולים לא פוגעים בתפקודי .לא נותנים לי לחזור לסניף שלי אינני משובצת בסידור עבודה.מחפשת עזרה למאבק וידע איך עלי לעמוד מולם.אינני רוצה לשתוק ולעזוב רוצה לחזור לסניף שלי לעבוד ושיבינו שלא אני בחרתי את המצב אבל זה המצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עבודה וטיפולי פוריות
יפעת צאיג15/03/2009רוית יקירתי,
אני מבינה את תסכולך הרב. לפי תיאורך נראה שאת עובדת בחברה גדולה ולכן חשוב לערב גם את מנהלת משאבי האנוש שלך או כל מי שאחראי על הסכר ויכול להסביר למנהלותייך את החוק. יש סיבה שהעבירו אותך דווקא עכשיו סניף או לחילופין תנאייך השתנו?
למרות הקושי עמדי על שלך לכי לבדיקות ולכל מה שתצתרכי אך תדאגי להיות מגובה מבחינת מסמכים ואישורים מתאימים. אני מכירה את התופעה של חוסר פרגון בעבודה ולמרות זאת שזה לא יסיח את דעתך ממטרתך האישית להביא ילדים לעולם. והיי בטוחה שמבחינת החוק את מוגנת. אסור לפטר עובדת בתקופת טיפולים. בהצלחה והיי חזקה. יפעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מתמודדים בעבודה?המשך
רוית19/03/2009הוחלט להעביר אותי כי למנהלת החדשה לא מתאים שאני בטיפולים. התנאים החדשים שאין לי שעת הגעה או יציאה ,פרמיה יותר גבוה ,ללא מוצ"ש ,ימי שיש אני מסיימת ב13:00 שאני יספיק לאוטובוס האחרון ואנשים לא סימפטים כל זה כדי שלא יהיה לי את האופציה לומר הרעת תנאים אבל מתוך שעה נסיה זה הפך לשעתים זה קשה ולהגיה מקצה אחד של העיר אחרי הבדיקות לקצה השני לעבודה הורג כל השבוע חזרתי מאוחר בכלל לא ראיתי את בעלי בקיצור מסכת התשה עושים לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלונה
יפעת צאיג24/03/2009גם קשיים פיזיים ולא רק של שעות עבודה או שכר הם הרעת תנאים. ממליצה לך להתייעץ עם יועצים של משרד העבודה בנושא. בהצלחה. יפעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)