השבחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השבחה
    חסויה
    15/03/2009

שלום יש לי בבקשה שאלה אני קצת מוטרדת הבוקר עשיתי השבחה היום אחרי ההשבחה היו לי כאבים ברחם חזרתי הביתה הלכתי לנוח קמתי והכאבים עדיין נשארו ממש כאבי תופת האם הכאבים האלה זה משהו שהוא הגיוני? והאם ניתן לקחת כדור למשכך כאבים? שאלה שניה בבקשה גם היתה לי הפרשה חומה עם ממש טיפה דם כמה שעות אחרי ההשבחה האם זה גם הגיוני? תודה רבה על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השבחה

הוספת תגובה

• הזרעה

יפעת צאיג
    15/03/2009

לפי תיאורך נראה שעברת הזרעה עם השבחה. יש מצבים בהם יש דימום קל לאחר מכן ואף כאבים. אם הם לא יחלפו ביומיים הקרובים פני לרופא המטפל. בהצלחה. יפעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השבחה

רוית
    19/03/2009

שלום, ישנם פעמים שזה יכול לכאוב אפילו עד יום המחזור מאחר ושהם מכניסים צינורית שלפעמים מגיעה למקום רגיש ו/או למעבר הנקודה שצריך וזה בכלל לא נורא והדימום קורא ואין חשש לדאגה ואמן שיצליח אז תהיי רגוע כי זה מה שהכי חשוב והמון בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה