מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלההודיה06/08/2007
שלום רב, אני לפני שנה עברתי הפלה בכדורים מאז עשיתי את כל הבדיקות וברוך השם הכל יצא בסדר (בדיקות הורמונליות, צילום רחם בדיקת זרע) מטופלת מזה חודשיים בפיוריגון ,הזרקה לרחם ואוביטרל במשך השנה האחרונה כל פעם בזמן "החשוב" של השבועיים נלחצת ומתחילה לקבל לחצים בבטן וככה זה גם בחודשים האחרונים. כאשר המחשבות מתחילות ואני מרגישה שזה מה שמעקב אותי.
הרופאה שלי אומרת שאני רק צריכה להירגע שתי שאלות בבקשה
1. האם דיקור סיני יכול להרגיע ולהפחית מהלחצים ולאזן את הגוף לקבל הריון?
2. האם אני יכולה לשלב את התרופות עם הדיקור סיני?
אודה לתשובה הודיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהחלט
יפעת צאיג06/08/2007דיקור סיני בהחלט יכול לעזור בתהליך פריון הן להרגעה והן לעזרה בקליטת הריון. כדי לא ליצור סתירה בין התרופות לרפואה הסינית חשוב להעזר במומחה לתחום הפריון שמבין בתרופות ההורמונאליות ויודע כיצד לשלב בינן לבין הרפואה הסינית. אני שולחת לך לינק לכתבה בנושא, מקווה שזה יעזור לך להחליט על המשך טיפול.
http://www.pirion4u.co.il/index.php?type=get_page&page_data[id]=5528&page_type=1&cookie_lang=he&the_session_id=879ebdb916812e5559f0f24dbee446cd* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)