שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    הודיה
    06/08/2007

שלום רב, אני לפני שנה עברתי הפלה בכדורים מאז עשיתי את כל הבדיקות וברוך השם הכל יצא בסדר (בדיקות הורמונליות, צילום רחם בדיקת זרע) מטופלת מזה חודשיים בפיוריגון ,הזרקה לרחם ואוביטרל במשך השנה האחרונה כל פעם בזמן "החשוב" של השבועיים נלחצת ומתחילה לקבל לחצים בבטן וככה זה גם בחודשים האחרונים. כאשר המחשבות מתחילות ואני מרגישה שזה מה שמעקב אותי.
    הרופאה שלי אומרת שאני רק צריכה להירגע שתי שאלות בבקשה
    1. האם דיקור סיני יכול להרגיע ולהפחית מהלחצים ולאזן את הגוף לקבל הריון?
    2. האם אני יכולה לשלב את התרופות עם הדיקור סיני?
    אודה לתשובה הודיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• בהחלט

יפעת צאיג
    06/08/2007

דיקור סיני בהחלט יכול לעזור בתהליך פריון הן להרגעה והן לעזרה בקליטת הריון. כדי לא ליצור סתירה בין התרופות לרפואה הסינית חשוב להעזר במומחה לתחום הפריון שמבין בתרופות ההורמונאליות ויודע כיצד לשלב בינן לבין הרפואה הסינית. אני שולחת לך לינק לכתבה בנושא, מקווה שזה יעזור לך להחליט על המשך טיפול.
    http://www.pirion4u.co.il/index.php?type=get_page&page_data[id]=5528&page_type=1&cookie_lang=he&the_session_id=879ebdb916812e5559f0f24dbee446cd

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה