מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביוץrinrin16/03/2009
שלום רב .. יש לי שאלה לגבי ביוץ אני לא ממש יודעת אם אני בפורום הנכון לכך ... אבל אנסה בכול מזה כמה חודשיים אני מנסה להכנס להריון ועובדת בשיטה של ספירת הימים מקבלת המחזור לזמן הביוץ שזה בעצם.. מהיום הראשון של הדמום ... אני מקבלת מחזור כול 19 לחודש .. אך מה- 15 מופיעים אצלי הפרשות חומות ממש כהות .. עם דמום ממש קל (מאוד בהיר ) במשך כשלושה ימים ואז יומיים אני שוב נקיה ואז מקבלת את המחזור שלי ... השאלה שלי ממתי אני צריכה לספור מ- 15 או מה- 19 ולמה בעצם יש לי תהליך כזה ???. מה שקורה שאני במשך עשרה ימים "מושבתת" , אגב אני בת 30 אודה לכם מאוד על תשובתכם או הפניה לפורום הנכון יום נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
רונית רוזנטל17/03/2009שלום רב,
ספירה נכונה מיום דימום ממשי.
ממליצה לערוך פעם אחת בדיקות ולדעת לפיהם היכן את נמצאת.
באופן כללי אם המחזור סדיר ושני אנשים חיים יחדיו קיום יחסים יום כן יום לא סביב הביוץ גורם ל"כיסוי" מלא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)