מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון ומצב נפשי ירודא.07/08/2007
אני ובעלי מנסים להכנס להריון כבר שנה ללא הצלחה, התחלנו בטיפולי הפריה.
ומחודש לחודש אני מרגישה איך שאני כבר לא יכולה לסבול את הציפייה הזאת להריון.
אני כל כך משתוקקת לילד שכבר שום דבר לא מעניין אותי, הזוגיות התחילה להדרדר, המצב הנפשי שלי מדרדר.
אין שאני לא בוכה ומרגישה שאני לא שווה ואין לי ערך בעולם.
אני מרגישה שאני מתחילה לאבד את עצמי ומתחילה להשתגע.
אין לי עם מי לדבר כי בעלי לא ממש תומך ולא ממש מודע למצבי הנפשי.
ואני מרגישה שאם אני לא אקבל עזרה עכשיו אני בסוף אדרדר למצב שאין לו חזרה.
אני חייבת מישהו לדבר איתו ותמיכה.
אשמח אם תמליצו לי על מישהו.
בתודה מראש א.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שנה - זו השנה הכי קשה
נועה07/08/2007זו השנה הכי קשה - ומאד - וזאת מאחר ולא יודעים למה לצפות - ולכן זה קשה מאד -
המלצתי היא: קחי יוגה או רשמי למנוי ספורט - וזה יפיג את המתח
המתח הוא האוייב הכי גדול של כולן!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצפייה מתישה
יפעת צאיג08/08/2007אין לי ספק שהצפייה ואי הידיעה מתי זה יבוא היא הדבר התיש והמאכזב ביותר. אני גם חושבת שבקשת עזרה, התייעצות ומישהו לחלוק איתו את המצב הוא חשוב לא פחות ואכן גם יוגה לפריון או כל פעילות אחרת שמרגיעה והיא למען המטרה תהייה טובה עבורך. המון נשיקות מבינה את מצבך. יפעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוגה לפריון / ייעוץ זוגי
יהל08/08/2007אני מאוד מבינה מה את מרגישה, זו שנה לא קלה גם לזוגיות. היתי ממליצה לך לפנות לקבוצת תמיכה או לטיפול אישי זוגי זה מאוד עוזר, לומדים איך להתחזק כזוג, איך להתמודד עם המשבר מתוך הבנה פנימית.
ובמקביל כדאי לנסות יוגה לפריון היא מסדרת את הביוץ ומעודדת קליטה. כמו-כן זה עוזר מבחינה נפשית להורדת מתחים והן מבחינה רפואית. אנחנו פנינו ליפעת צאיג והיא עזרה לנו מאוד, בשורות טובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)