מה שלבי התהליך בפוריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה שלבי התהליך בפוריות
    רוית
    24/03/2009

שלום,
    כידוע מתחילים במעקב חודש ראשון ואז השבחה (הבעיה אצל בעלי ספירה נמוכה) אני עם איקקלומין ואוביטרל כל חודש פעמים עד עכשיו 3 חודשים .מתחילה להרגיש יאוש ואוטוטו יש בדיקת הריון שאני ממש מתה מפחד לא מסוגלת לישמוע ש...שוב אני לא! רוצה להתקדם לדעת מה האופציות שלי איזה סוגים של טיפולים יש ?למה הרופאה אינה אומרת את התהליכים שלב א ב ג ד וכן הלאה?למה הם תמיד עושים הכול לפי הספר גם שהסיכוים נמוכים מאוד,גם ככה בהשבחה גם אין לו מספיק תמיד יש 30% וששאלתי את האחיות מה זה האחוז הן אמרו טיב הזרע לאחר השבחה אז למה כל הריצות?למה לנסות אם מהתחלה זה קלוש מי אמר שיש לי כוח וסבלנות לחכות עד שאני יגיע לשלב שאני באמת צריכה?אומנם אני רק בת 25 אבל זה לא אומר שאיתי צריך ללכת לפי הספר.
    לשאול את הרופא זה ממש רעיון טוב אבל היא לא עונה הרבה שומרת דיסטנס מהמטופלים והכול (99%) האחיות עושות גם על ההשבחה האחיות הסבירו לי לעבור לרופא אחר ואז...שוב כבר היה הרבה שעברתי אליהם במשך שנה וקצת ורק אחרי כל זה הגעתי לפוריות האם מרפאה פרטית יהיה לי יותר מהר וקל?

קשה ,ארוך ,מיגע ,מיואשת ונואשת
    אבל אין לי את מי לשאול מקווה שלכן יהיה תשובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה שלבי התהליך בפוריות

הוספת תגובה

• מה שלבי התהליך בפוריות

רונית רוזנטל
    25/03/2009

רוית יקרה,
    ראשית אל יאוש,
    נכון לא תמיד דברים הולכים כפי שאתנו רוצים,
    לדעתי במידה ומיצית את ההליכים מבחינתך אצל הרופא ויש לך ביקורת מסוימת שאינו מעונינן לשמוע- רשימת הרופאים ארוכה ואת בהחלט יכולה להחליף...
    אכן צריך בטיפולי פוריות קודםלאבחן ואח"כ לטפל
    יש בידיך את כל הבדיקות?
    בדיקת זרע אחת לא טובה לא אומרת כלום, למה את לוקחת איקקלומין?
    פרטי קצת יותר ואנסה לעזור.
    בהחלט יכלה להעביר לי מייל עם כל התשובות
    בהצלחה גדולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה