מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איאקלומיןחסוי25/03/2009
שלום הרופאה שלי נתנה לי איאקלומין לקחת כדור 1 ביום
ביום 5 למחזור
מחזור קבלתי ב 21.3.09
מחזור כל 27-31
4 ימי דימום
4 ימי חומים כתמים
היום לפני ערב לקחתי את הכדור רציתי לדעת מתי יתחיל הביוץ ומתי יהיה עדיף לקיים יחסי מין?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ומה עם מעקב?
רונית רוזנטל25/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקב
חסוי26/03/2009יום שלישי ב 31.3.09
אני עושה מעקב
אבל רציתי לשאול אם מותר לקיים לפני גם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמותר
רונית רוזנטל28/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמותר ואף רצוי. בהצלחה.
יפעת צאיג31/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה
חסוי01/04/2009שלום מחר יש לי הזרעה פעם ראשונה ומקווה גם פעם אחרונה
היום הזרקתי לבד אובריטל 250
היום עשו לי מעקב זקיקים ובדיקת דם: שחלה ימני: עד 11 זקיקים
שחלה שמאלית: 19+ 25 זקיקים
ועובי רירית היה 0.76
רציתי לדעת אם יש סיכוי לתאומים????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש סיכוי, אבל אי אפשר לדעת...
יפעת צאיג02/04/2009בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי משתרש העובר?
חסוי05/04/2009כמה זמן אחרי ההזרעה??
יש לציין שאני 4 ימים אחרי הזרעה מרגישה מדי פעם כאב בטן קלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשרשה
יפעת צאיג16/04/2009אין זמן קבוע.. כמה ימים אחרי הביוץ או בביוץ עצמו. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
חסוי18/04/2009הייי יום חמישי עשיתי בטא ייצא 69
הרופא אמר לי לחזור גם ליום ראשון לעשות שוב בדיקת דם להריון לראות אם מכפיל
והוא אמר לי שייתן לי תמיכה בגללל שיש לי כאבי מחזור
האם בטא נמוך????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה
רונית רוזנטל18/04/2009הי,
בטא זו אומרת שיש התחלת הריון
באופן כללי אין נמוך או גבוה....
צריך לעשות ביום א שוב ולראות.
בצידה וממתיץ עך תמיכה עשי כעצתו..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
חסוי19/04/2009הייי הרופא אמר לי שזה מתקדם יפה
וב 27.4.09 יש לי אולטראסונד
רציתי לשאול כמה שבועות אני 4 או 5?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבועות
יפעת צאיג19/04/2009סופרים שבועיים לפני הביוץ. כלומר שבועיים אחרי הביוץ את בשבוע 4 וכך הלאה. בהצלחה!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת תקינות ההריון
חסוי27/04/2009שלום היום עשיתי בדיקת אולטראסונד ורופאה ראתה שיש לי שק הריון אבל לא רואים עובר והיא אמרה לי שאני יכולה להיות בין4-5 שבועות והבטא ב 19.4.09 היה 288 האם זה לא נמוך??
הרופאה אמרה לי לחזור עוד שבועיים לראות אם יש עובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
רונית רוזנטל29/04/2009שלום רב,
מה זאת אומרת נמוך?
לפני 1000 לא ניתן לראות כלום...
צריך לראות בגדול אם מכפיל כל יומים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציסטה
חסוי10/05/2009שלום היום עשיתי אולטראסונד אני בשבוע 7 שבועות
הרופאה אמרה לי שיש לי ציסטה 5 ס"מ
היא אמרה לי שזה יעלם בשבועות 13-14 האם זה נכון וממה נגרם ציסטה?
לפני ההריון היה לי ציסטה בקוטר 2
האם זה פוגע בעובר?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן יעלם - שיהיה בהצלחה
רונית רוזנטל11/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציסטה שגדלה
חסוי24/05/2009שלום זאת שוב היום הייתי אצל הרופאה היא אמרה שיש דופק ואני בשבוע 9 שבועות
ושגדלה לי הציסטה ב 65+41 מ"מ בשחלה ימני
האם יש סיבה לדאגה בגללל שגדלה????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבד"כ לא
יפעת צאיג25/05/2009אבל תשארי במעקב וקבלי ייעוץ רפואי. בהצלחה והמון מזל טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)