שאלה בקשר לטיפולי פוריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לטיפולי פוריות
    שירי
    12/04/2009

הי,
    יש לי חסימה דיסטלית בצד ימין, חצוצרה שנייה תקינה. בדיקת זרע של בעלי תקינה.
    החסימה נגרמה כתוצאה מהריון חוץ רחמי שעברתי.
    אני מטופלת במרפאת פוריות ולאחר כישלון בחודש שעבר (קיבלתי טיפול של איקקלומין -2 כדורים ביום וזריקת אוביטרל+ קיום יחסים בימים שלפני הביוץ וביום של הביוץ עצמו).
    שוב בחודש זה, למורת רוחי, החליט הרופא על מתן טיפול זהה.
    1) האם לא מומלץ לעבור גם הזרעה ע"מ למקסם את הטיפול?
    2) בחודש שעבר נצפו הזקיקים המובילים בצד ימין ((הצד החסום), כך שזה היה אבוד מראש....האם לא מומלץ להתקדם בטיפול?
    3) האם ניתן ונהוג לבקש זאת מהרופא המטפל שיקדם את הטיפול? אולי לעבור כבר עכשיו להפרייה חוץ גופית?
    תודה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לטיפולי פוריות

הוספת תגובה

• שאלה בקשר לטיפולי פוריות

רונית רוזנטל
    13/04/2009

שירי יקרה,
    אומנם נשמע מבאס אך ממליצה בכל זאת לנסות מספר פעמים מה שהרופא המליץ.
    בהחלט יכולה להתלבט איתו בקול לגבי ההמשך,
    אני חושבת שמוקדם מידי לעבור להפריית מבחנה ,הרי צד אחד עובד, הזרע תקין
    רק סבלנות תתרום- יודעת שקשה אך זה בדיוק מה שצריך במקרים מעיין אלו.
    יכולה בהחלט לבקש לעשות טיפול+ הזרעה לא יכול להזיק ואולי אף להועיל
    הצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מידע...

יפעת צאיג
    16/04/2009

אני שומעת פעמים רבות על רצון לקדם את התהליך לעבור להפריות והזרעות מתוך מחשבה של להגדיל את הסיכוי. הסיכוי הגבוה ביותר להיכנס להריון במידה ואין בעייה ממשית היא באופן טבעי. ככל שמקדמים את התהליך מהר יותר הלחץ הנפשי עולה אפשרויות הטיפול קטנות ומגיעים למצב של אין מוצא...
    ממליצה לך בחום למרות הקושי להמשיך בדרך זו עוד חודש כי הסיכוי להכנס להריון בהפרייה קטן אף יותר. מעבר לכך גם כשיש בעייה מכנית הגוף מצליח להתגבר ברוב הפעמים. המון בהצלחה ואורך רוח. יפעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה