מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביוץנילי21/04/2009
בוקר טוב
היום (יום ה-11 למחזור ולאחר טיפול של איקקלומין), נצפו במעקב זקיקים 2 זקיקים גדולים 23,24
ובדיקת דם הראתה ערכים של : E2- 4659
פרוגסטרון- 7.9
L.H- 8
האם אני לקראת ביוץ? אם כן, מתי אמור להתרחש, או שמא כבר איחרתי את מועד הביוץ?
בד"כ יש לי כאבים מאוד חזקים בזמן ביוץ , עדיין לא הרגשתי כלום.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
רונית רוזנטל21/04/2009נילי שלום,
לפי תשובת בדיקות טרם היה ביוץ,
האם קבלת הוראות כלשהן מהרופא?
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שני21/04/2009כן, הרופא , יותר נכון האחות, אמרה לי לקיים יחסים היום ומחר.
האחות במרפאת פוריות טוענת שיכול להיות שאני נמצאת במהלך הביוץ.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רונית רוזנטל23/04/2009שלום,
ממליצה לקיים יחסים עוד כמה ימים קדימה בנוסף למה שאמרה האחות
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצדקת!!! ועוד שאלה
שני27/04/2009תודה רבה! זה באמת היה כך, הביוץ שלי יתרחש כעבור 4 ימים (גם ע"פ בדיקת שתן חיובית לגילוי ביוץ וגם ע"פ כאבי הביוץ).
שאלתי היא כיצד ייתכן שזקיקים בגודל 23,24 יבייצו רק לאחר 4 ימים? יכול להיות שהם הגיעו לגדלים של כמעט 30 בעקבות טיפול איקקלומין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שאלה
שני30/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
רונית רוזנטל01/05/2009שלום רב,
הכל יתכן וגם יתכן שהמדידה לא היתה מדוייקת
ולכן ראו זקיקים כה גדולים מוקדם יחסית
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)