גיל 30 בלי ילדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל 30 בלי ילדים
    מיכאל
    20/03/2007

אנחנו בני 30, נשואים שנה ואני נורא רוצה להביא כבר ילדים. אישתי לוקחת את הזמן בקטע הזה, וכל הזמן אומרת שהיא עדיין לא מוכנה, ואולי עוד שנה או שנתיים יהיה לה יותר זמן ולנו יותר כסף בשביל ילדים. אני יודע שהיא רוצה ילדים, היא פשוט מפחדת.
    אני חושש שככל שנדחה ככה יהיו לנו יותר בעיות פוריות ויכול להיות שיקח לנו כמה שנים בכלל עד שנצליח להביא ילדים. איך אני יכול להסביר לה שהשעון שלנו מתקתק ושאין לנו זמן???

אני מבטיח להראות לה את התשובה שתכתבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיל 30 בלי ילדים

הוספת תגובה

• ילדים מבחירה

יפעת צאיג
    21/03/2007

אני מבינה מאוד את הרצון ולחץ הזמן שאתה חש. אך עדיין ילדים צריכים לבוא מבחירה. לחץ הזמן לטעמי הוא אינו שיקול מספיק כי מעבר להחלטה להרות יש עוד חיים שלמים שנגזרים מההחלטה הזו. נכון שככל שהזמן עובר הסיכויים לקשיי פריון גדלים אך גם הריון וילדים לא ממש רצויים יכולים ליצור מצב לא פחות קשה כמו: דיכאון, כעס בזוגיות וכו'. יש לנסות להסביר בנעימים ולברר מהו הקושי האמיתי שאותו היא צופה וממנו היא נמנעת. הייתי מציעה לכם לעשות ברור בנושא אצל יועץ כדי להבין את הפחדים וההמנעות מהקמת משפחה. זמן ומשאבים כלכליים תמיד חסרים ומאוד קל להסתתר מאחוריהם אך בדר"כ יש לך מניע הרבה יותר מהותי שאם תבררו אותו תוכלו להרוויח שאיפות ורצון משפחתי משותף והוא אף יעזור לכם להכיר אחד את השני טוב יותר כדי לפתח הורות וזוגיות מבוססת יותר. המון בהצלחה ומקווה שרצונך יתממש בקרוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה