בעיות עם המחזור החודשי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות עם המחזור החודשי
    mopet
    14/05/2009

שלום רב,
    מקווה שתוכלי לעזור או אולי אף רק לכוון אותי למקום הנכון.
    תמיד היו לי בעיות עם המחזור החודשי. היו שנים שקיבלתי רק כמה פעמים בהן והיו שנים שיותר.
    כך או כך, לפני המחזור אני סובלת מדכאון עמוק שאינו קשור בשום דבר אחר.
    נאמר לי ע"י רופאת הנשים שלי שאני לא יכולה לקחת גלולות נגד הריון כי כמעשנת אני נמצאת בסיכון גבוה למחלות לב (אני בת 35). מה גם שבשנות ה20 שלי לקחתי גלולות כאלו וזה לא עזר לי לדכאון של לפני מחזור, גם אם הוא לא הגיע. בזמן שהוא אמור היה להגיע, הגיע גם הדכאון.
    אומנם לא כל השנים זה השפיע באותה מידה, אבל נמאס לי שחיי נהרסים שוב ושוב בגלל שמדי פעם מגיע מחזור "קשה". מה נשאר לי לעשות? נשבעת שחשבתי אפילו על האפשרות "להיפטר" ממערכת הרבייה שלי ולו על מנת שיתכנו לי אישזהם חיים. לא יודעת אם זה יעזור כי גם אז, אני צפויה לשינויים הרמונליים, אבל מודה שהמחשבה צצה והייתי שמחה להתייחסות.
    בעקבות המשבר של המחזור הנוכחי איבדתי את מקום העבודה שלי ומעבר לצער שבדבר, אני יודעת שאין לי דרך למנוע את זה מלקרות שוב.
    האם יש מומחים רציניים בארץ שיודעים יותר מאת המידע הרגיל בנושא ויכולים לעזור לי?
    אני חברת מכבי, אבל מצדי, שיהיה אפילו באופן פרטי.
    בצורה כזו אני לא יכולה להמשיך הלאה. משהו חייב להשתנות.
    תודה מראש,
    אשמח לכל התייחסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות עם המחזור החודשי

הוספת תגובה

• מחזור

רונית רוזנטל
    15/05/2009

mopet שלום,
    ממליצה בחום לגשת להתייעץ עם רופא נשים
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזון הורמונאלי

יפעת צאיג
    17/05/2009

לדעתי בנוסף לייעוץ עם רופא נשים נסי להתייעץ עם הרופא הכללי לקבלת הכוונה. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה