מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך מעבירים את הזמן???רוני17/05/2009
אני אחרי הזרעה שנייה (ראשונה טבעי ושניה עם הורמונים) ורק ביום רביעי אבצע בדיקת דם. איך מעבירים את הזמן עד אז? אני כל הזמן חושבת, יש לי קצת כאבים - אולי זה מחזור אולי לא? משתדלת להימנע ממחשבות אבל זה קשה כל כך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזמן,,,,,,,,
רונית רוזנטל18/05/2009רוני שלום,
אכן זמן ההמתנה קשה,
לא יעזרו מילים כמו: תרגעי, תשדלי
ולכן ממליצה
ל"השתדל" להיות שפויה ,אולי לנסות להיות מעט יותר עסוקה בימים אלו
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיהיה לך בהצלחה
טלי18/06/2009גם לי יש בדקה ביום שלישי אבל אני לא בלחץ מקווה שנצליח ביחד לא לחשוב יותר מדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כל כך מבינה אותך -
מיכל21/06/2009אני אחרי הזרקות כבר פעם שניה. אומנם לא הגענו להזרעה אבל זה לא פחות מתיש ומייאש. חיכיתי שבועיים לבדיקות שהתקיימו היום וכרגיל - כלום. נשבר לי הלב והדמעות כבר זולגות בעצמן. כבר כמעט שנתיים מנסים וכלום חוץ מהפלה אחת.
אני פשוט מאבדת תקווה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאותה הסירה...
מאיה23/06/2009אני מרגישה שאנחנו באותה הסירה וכמוך... גם אני מרגישה שאני עומדת לטבוע... אנחנו כמעט שנתיים מנסים להכנס להריון ולפני שנה (בשבוע של יום הולדת 30 שלי) עברתי הפלה בסוף חודש שלישי, לפני כמה ימים הייתה לי יום הולדת וחשבתי שאולי השנה אני אקבל מתנה, המחזור איחר לי ביומיים ולא הצלחתי לישון מרוב התרגשות אבל לפני שעתיים קיבלתי מחזור. אני כ"כ מנסה להיות חזקה אבל לא מבינה מאיפה שואבים את כל הכוחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבינה לליבכם
יפעת צאיג25/06/2009כל מי שעוברת קושי מאין זה זקוקה לכוחות נפשיים רבים ואין לי ספק שגם אם הכל נראה רע יש אור בקצה המנהרה. מעריצה אתכן על כוחות הנפש וההתמודדות. יפעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)