איך מעבירים את הזמן???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מעבירים את הזמן???
    רוני
    17/05/2009

אני אחרי הזרעה שנייה (ראשונה טבעי ושניה עם הורמונים) ורק ביום רביעי אבצע בדיקת דם. איך מעבירים את הזמן עד אז? אני כל הזמן חושבת, יש לי קצת כאבים - אולי זה מחזור אולי לא? משתדלת להימנע ממחשבות אבל זה קשה כל כך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך מעבירים את הזמן???

הוספת תגובה

• הזמן,,,,,,,,

רונית רוזנטל
    18/05/2009

רוני שלום,
    אכן זמן ההמתנה קשה,
    לא יעזרו מילים כמו: תרגעי, תשדלי
    ולכן ממליצה
    ל"השתדל" להיות שפויה ,אולי לנסות להיות מעט יותר עסוקה בימים אלו
    בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיהיה לך בהצלחה

טלי
    18/06/2009

גם לי יש בדקה ביום שלישי אבל אני לא בלחץ מקווה שנצליח ביחד לא לחשוב יותר מדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני כל כך מבינה אותך -

מיכל
    21/06/2009

אני אחרי הזרקות כבר פעם שניה. אומנם לא הגענו להזרעה אבל זה לא פחות מתיש ומייאש. חיכיתי שבועיים לבדיקות שהתקיימו היום וכרגיל - כלום. נשבר לי הלב והדמעות כבר זולגות בעצמן. כבר כמעט שנתיים מנסים וכלום חוץ מהפלה אחת.

אני פשוט מאבדת תקווה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אותה הסירה...

מאיה
    23/06/2009

אני מרגישה שאנחנו באותה הסירה וכמוך... גם אני מרגישה שאני עומדת לטבוע... אנחנו כמעט שנתיים מנסים להכנס להריון ולפני שנה (בשבוע של יום הולדת 30 שלי) עברתי הפלה בסוף חודש שלישי, לפני כמה ימים הייתה לי יום הולדת וחשבתי שאולי השנה אני אקבל מתנה, המחזור איחר לי ביומיים ולא הצלחתי לישון מרוב התרגשות אבל לפני שעתיים קיבלתי מחזור. אני כ"כ מנסה להיות חזקה אבל לא מבינה מאיפה שואבים את כל הכוחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבינה לליבכם

יפעת צאיג
    25/06/2009

כל מי שעוברת קושי מאין זה זקוקה לכוחות נפשיים רבים ואין לי ספק שגם אם הכל נראה רע יש אור בקצה המנהרה. מעריצה אתכן על כוחות הנפש וההתמודדות. יפעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה