מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוקר טוב- אין מחזור ובדיקת ביתית שלמיקה19/05/2009
שלום רב,
אני בת 31. בבית בן בן שנה ותשעה. מנסה להיכנס שוב להריון. הפלה טבעית לפני חצי שנה. החודש פעם ראשונה השתמשתי בערכת ביוץ ועל פיה נראה שהבדיקה יצאה חיובי ב30.5. אני מקבלת מחזור מאז ומתמיד באופן סדיר כל 31 יום מחזור של 6 ימים פחות או יותר.. מחזור אחרון ב 16.4.09. עדיו לא קיבלתי ועשיתי אתמול (יומיים איחור) בדיקה ביתית שיצאה שלילית. אני מדאגת מאחר וביום שבת היה לי דימום - לא ממש דימום אלא בניגוב לאחר פיפי ראיתי מעט דם, שמתי טמפון שהוצאתי אותו היה רייק ומאז לא חזר שום דימום- כלומר לא מדובר במחזור.
עד מתי לחכות לקבלת המחזור? האם כדאי ללכת להיבדק אצל רופא?
תודה תודה על הסבלנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור
רונית רוזנטל19/05/2009מיקה יקרה,
ראשית אל תהיי מודאגת,
לדעתי הכי טוב לבצע בדיקת דם להורמונים ואז תדעי היכן את.
כמובן שלגשת לרופא - לשם כך
ניתן גם לבצע אולטרסאונד ואז לראות מה מתרחש
בדיקות הביוץ הביתיות אינן מדוייקות לא הייתי מסתמכת עליהן.
בכל אופן לדעתי אין מקום לדאגה כרגע
בהצלחה גדולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)