עוד כשלון ב-IVF

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד כשלון ב-IVF
    rony41
    20/05/2009

הרגע התבשרתי שוב על כשלון בהחזרה. כבר החזרה מס' 5 (4 עוברים מוקפאים). בת 41.8 עם ילדה בת 8. רוצה עוד ילד ומנסה חצי שנה ב-IVF ולפני זה עוד כ-1.5 שנים בטבעי, הזרעות. אין שום בעיה (אנו לא מוסברים) יש הרבה ביציות ואחוז הפריות מאד גבוה - כ-80% אבל אפילו ללא השרשה אחת. אני יודעת שיש דרכים לנסות מניפולציות שונות על עוברים להשרשה, אבל כרגע אני יותר זקוקה לעידוד ומוטיבציה - האם לצפות לתוצאות בגילי? אמנם על פניו התנאים מצוינים - אבל כנראה הגיל נותן את אותותיו והעוברים אולי לא משהו - האם לפי ניסיונכן יש הצלחות רבות ב-IVF בגילאים כאלה? הפרופ' ראש יח' IVF טוען שמדובר באחוזי הצלחה בודדים לכל טיפול (לא רוצה להאמין לו שעד כדי כך - אבל הוא הפרופ'). כמה מחזורים בממוצע בנות גילי יעברו עד שיהיו תוצאות?
    סליחה על המגילה ותודה מראש על העידוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עוד כשלון ב-IVF

הוספת תגובה

• עוד כשלון

רונית רוזנטל
    22/05/2009

RONY41 שלום,
    מי שפונה לפורום שלא יבקש סליחה, לזה הוא נועד...........
    שוב חוזרת ואומרת ברפואה 1+1 לא שווה 2
    כולם יכולים להגיד כולם יכולים לומר .....
    אם יש עוברים , המשיכי בדרך, רק התמדה תביא לתוצאה.
    אנו רואים הרבה הריונות בגיל40 ומעלה
    לכן המשיכי
    בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד כשלון ב-IVF

יפעת צאיג
    23/05/2009

בגלל הקושי בגיל זה. ממליצה לך גם לקחת ייעוץ נטורופתי ולהעזר בדיקור להגברת הסיכויים. אבל אל ייאוש, יש הצלחות וכל עוד יש עוברים את תפסיקי לנסות. המון הצלחה. יפעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוני-אל תוותרי!

רינה - ת"א
    29/05/2009

רוני.אני מציעה לך לנסות טיפול בדיקור.אם תרצי פרטים יש רופא מדקר מדהים בסניף "מכבי טבעי"
    בתל-אביב.עם הצלחות מוכחות!!אוכל לקשר אותך איתו.אני מטופלת שלו לעניינים אחרים.אל תתייאשי.תרגעי ותאמיני.לי יש 2 בנים אחרי שנים של טיפולים.אני אישית סיפרתי למשפחה,לחברים לכל מי שהתעניין שאני בטיפולים וקיבלתי כוחות אדירים מכולם.אני בטוחה שיהיה לך בסדר.אל תאבדי תקווה.רינה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את יכולה בבקשה לקשר אותי למטפל הזה?

ליהי
    29/06/2009

במכבי טבעי הכוונה...אני מאוד מעונית להתחיל בדיקור ומתלבטת איפה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי המלצה

יעלי
    14/07/2009

על מדקרת מדהימה שעזרה לי בנושא, היא מתמחה בפריון ורק בזכותה לדעתי הצליח לי בפעם הקודמת עכשיו אני מטופלת שלה בשנית. אירה רויבוייט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה